Βίκυ Καγιά: Ο Κάρολος μεγάλωσε πολύ - Φώτο του σγουρομάλλη γιου της

Πριν λίγες μέρες γιόρτασε τα 6α του γενέθλια και οι φωτογραφίες του ήταν απίθανες.

Βίκυ Καγιά: Ο Κάρολος μεγάλωσε πολύ - Φώτο του σγουρομάλλη γιου της

Instagram @vickykaya_

Καιρό είχαμε να δούμε φωτογραφίες του εξάχρονου πια Καρόλου και η Βίκυ Καγιά με αφορμή τα γενέθλια που είχε ο γιος της πριν λίγες μέρες, έκανε το ωραιότερο δώρο στους followers της: φωτογραφίες του Βενιαμίν της οικογένειάς της.

Τι διαπιστώσαμε από αυτές τις 8 φωτογραφίες;

  1. Ο Κάρολος μεγάλωσε και ψήλωσε πολύ
  2. Του αρέσουν οι selfies με τη μαμά
  3. Οι τρελές πόζες πριν από κάθε φωτογραφία
  4. Του αρέσει η ιππασία (όπως και στην αδερφή του Μπιάνκα)
  5. Έχει αδυναμία στην αδερφή του
  6. Τρελαίνεται για το ποδόσφαιρο
  7. Του αρέσει το καλοκαίρι, οι βουτιές και τα βατραχοπέδιλά του

«Πρέπει να κάναμε κάτι καλά για να αξίζουμε έναν ήλιο σαν και εσένα. Χαρούμενα 6α γενέθλια μεγάλο αγόρι. Σε αγαπάμε ως το άπειρο 🤩🥰⭐️», σχολίασε η μαμά δείχνοντάς μας με περηφάνια τον γιο της.

Η Βίκυ Καγιά είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με την όμορφη οικογένειά της. Μπορεί το καλοκαίρι να είχε κάνει μια παύση από τα social media, όμως επέστρεψε και μάλιστα με κάθε ευκαιρία αναρτά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τα παιδιά της.

Πρόσφατα άλλαξε και τα μαλλιά της. Αποφάσισε να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα, να αποχωριστεί τις ανταύγειες και να απολαύσει γενικότερα την ηρεμία της. Ηρεμία που είχε πολύ καιρό να ζήσει.

«Απολαμβάνω την ηρεμία μου, είχα πολύ καιρό να βγω βράδυ!», ανέφερε στο Happy Day όταν η κάμερα τη συνάντησε σε μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της στο Nox και συνέχισε, αναφερόμενη στην αλλαγή των μαλλιών της: «Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved