H νέα φωτό της Μενούνος με τη μπέμπα της - Δείχνει τα «βρώμικα» πατουσάκια

Η μικρή Αθηνά έρχεται σε επαφή με το χώμα και τη Γη.

H νέα φωτό της Μενούνος με τη μπέμπα της - Δείχνει τα «βρώμικα» πατουσάκια

instagram @mariamenounos

«Η μαμά δεν είναι η μόνη που γειώνεται! Δείτε αυτά τα βρώμικα μικρά πατουσάκια. Η Αθηνά λατρεύει να γειώνεται επίσης επειδή είναι η ceo της υγείας της! ❤️» έγραψε η Μαρία Μενούνος δείχνοντας μια φωτογραφία με τα αρκετά βρώμικα πατουσάκια της κόρης της.

maria-menounos-geiosi.jpg

instagram @mariamenounos

Τα οφέλη της γείωσης, της σύνδεσης με την ενέργεια της Γης είναι γνωστά και τα γνωρίζει και η ίδια η Μαρία Μενούνος την οποία πολλές φορές την έχουμε δει να περπατά ξυπόλυτη στο χώμα, το γρασίδι ή την άμμο. Σε κάθε φυσική επιφάνεια δηλαδή που φέρνουν το σώμα σε άμεση επαφή με τα ηλεκτρόνια που βρίσκονται στη Γη.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Γη έχει το δικό της φυσικό φορτίο και η επαφή μαζί της κάνει καλό στην υγεία. Δεν το λέμε εμείς, το λένε οι ειδικοί και αρκετές έρευνες που έχουν δημοσιευτεί.

Έρευνα έδειξε ότι γείωση επηρεάζει τη «ζωντανή μήτρα (matrix)», η οποία είναι ο κεντρικός σύνδεσμος μεταξύ των ζωντανών κυττάρων. Η επαφή με τη φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης, πιστεύεται ότι ενισχύει τις φυσικές άμυνες του σώματος.

Σε μια μικρή μελέτη για τη γείωση και την υγεία της καρδιάς, 10 υγιείς συμμετέχοντες γειώθηκαν χρησιμοποιώντας επιθέματα στις παλάμες των χεριών και στα πέλματα των ποδιών τους.

Έγιναν μετρήσεις αίματος πριν και μετά τη γείωση για να προσδιοριστούν τυχόν αλλαγές στη ρευστότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων, η οποία παίζει ρόλο στην υγεία της καρδιάς. Τα αποτελέσματα έδειξαν καθαρά την αραίωση και αποσύνδεση των κυττάρων του αίματος, γεγονός που υποδηλώνει τα οφέλη για την υγεία της καρδιάς.

Τρόποι που μπορεί κανείς να γειωθεί - να συνδεθεί δηλαδή με την ενέργεια της Γης

  • Να περπατά ξυπόλυτος στο χώμα, το γρασίδι ή την άμμο
  • Να ξαπλώνει στο έδαφος (στο γρασίδι ή την άμμο που βρίσκεται στην παραλία)
  • Μέσα στο νερό
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved