Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε τριών μηνών - Η ανάρτηση και οι φώτο με την μπέμπα

Η Αθηνά την έχει στην κυριολεξία ξεμυαλίσει τη μαμά και τον μπαμπά της.

Μαρία Μενούνος: Η κόρη της έγινε τριών μηνών - Η ανάρτηση και οι φώτο με την μπέμπα

πηγή: instagram / @mariamenounos

Η Αθηνά έγινε τριών μηνών σήμερα και η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε φωτογραφίες της, συνοδεύοντάς της με ένα μακροσκελές μήνυμα.

«3 μηνών! Ο χρόνος περνά γρήγορα αλλά απολαμβάνουμε κάθε δευτερόλεπτο μαζί με την Αθηνά. Είναι μια ευλογία!!! Είμαστε όλοι τρελά ερωτευμένοι μαζί της εδώ. Στέλνουμε σε όλους την αγάπη μας σήμερα και κάθε μέρα. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη που μας δείχνετε!».

Ποιος κλέβει τις εντυπώσεις σε αυτές τις φωτογραφίες;

Στις φωτογραφίες όπως είδατε ποζάρουν εκτός από την μικρή Αθηνά και τους γονείς της και ο σκύλος της οικογένειας, που κλέβει στην παράσταση!

https://www.instagram.com/p/CvpeD-1rbfL/

Φαίνεται ότι όλους αυτούς τους μήνες που ήρθε η Αθηνά στη ζωή τους, μάλλον δεν λαμβάνει την προσοχή και τα χάδια που θα ήθελε, γι' αυτό και ποζάρει δίπλα τους δείχνοντας την παρουσία του με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CvuuqonrtFJ/

Η Ελληνο/Αμερικανίδα δημοσιογράφος από όλες τις δύσκολες περιπέτειες που έζησε με την υγεία της και φυσικά το ταξίδι προς τη μητρότητα, κατάφερε να αποκτήσει το παιδί, που τόσο πολύ ήθελε.

Από το πλευρό της δεν λείπει ούτε ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο που την στηρίζει και τη συμβουλεύει, ούτε ο πατέρας της. Πριν λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, που την έδειχνε να κρατά την Αθηνά στα χέρια της, φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε «Μητέρα», σχολιάζοντας: «Αυτήν τη στιγμή... νιώθω τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή [...] και απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Ευχαριστώ τον Θεό! Ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο και την Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έχουμε μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved