Μαρία Τζομπανάκη: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον εγγονό της

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει αδυναμία στον μικρό Αχιλλέα και δεν το κρύβει.

Μαρία Τζομπανάκη: Δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον εγγονό της

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι μία περήφανη μαμά και γιαγιά και η αδυναμία που έχει στον γιο και τον εγγονό της αποτυπώνεται σε αναρτήσεις της στο Instagram.

«Πανηγυρίζω σαν μάνα: Γέννησα έναν ήλιο, αλλά έχω τρεις» είχε γράψει σε ανάρτησή της την Γιορτή της Μητέρας κάτω από μία φωτογραφία με τον Ορέστη Αυγουστίδη, τη σύζυγό του και τον μικρό Αχιλλέα.

https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H/

Όταν γεννήθηκε ο εγγονός της, πρώτη εκείνη είχε δημοσιεύσει φωτογραφία του νεογέννητου. «Μακροβούτι στην αγάπη. Χωρίς επιστροφή…» είχε γράψει τότε.

https://www.instagram.com/p/CNYF70WFwBi/

Από τον Απρίλη του 2021 μέχρι σήμερα, βέβαια, οι αναρτήσεις με τον μικρό Αχιλλέα είναι μετρημένες στα δάχτυλά.

Την πιο πρόσφατη ανάρτηση έκανε αναφερόμενη στα χρόνια που περνούν και την ομορφιά της ωριμότητας. Σε αυτήν την ανάρτηση, η ηθοποιός δημοσίευσε δύο φωτογραφία. Στην πρώτη η ίδια σε μικρή ηλικία ποζάρει στον φακό με τον Αλέκο Αλεξανδράκη.

maria-tzompanaki-1.jpg

Στη δεύτερη, ποζάρει με τον μικρό Αχιλλέα, αν και η φωτογραφία είναι τόσο κοντινή, που φαίνονται μόνο τα μάτια τους.

maria-tzompanaki-2.jpg

Μαρία Τζομπανάκη: Η τηλεοπτική συνεργασία με τον γιο της

Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης έχουν μία ιδιαίτερη σχέση που με τα χρόνια γίνεται πιο δυνατή. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», με αφορμή τη συνεργασία με τη μητέρα του στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», είχε πει:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια».

https://www.instagram.com/p/Cl6xUuDLBMT/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved