Μαρία Τζομπανάκη: «Γέννησα ένα ήλιο αλλά έχω τρεις» - Η φωτογραφία με τον εγγονό της

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει αδυναμία στην οικογένειά της και δεν το κρύβει.

Μαρία Τζομπανάκη: «Γέννησα ένα ήλιο αλλά έχω τρεις» - Η φωτογραφία με τον εγγονό της

Ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Μαρία Τζομπανάκη και η Γεωργία Κρασσά.

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι περήφανη για τον γιο της κάτι που έχει εκφράσει πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις, αλλά και αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Καμαρώνω και θα τ’ ομολογώ και ξυπνητή και κοιμισμένη» είχε γράψει κάτω από μία φωτογραφία της δίπλα στην αφίσα του Ορφέα Αυγουστίδη στο θέατρο τον περασμένο Γενάρη.

https://www.instagram.com/p/CnelYFzoYxY

Μαμά κι γιος έχουν μία σχέση ιδιαίτερη που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται πιο δυνατή. Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη συνεργασία τους στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός»:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια».

https://www.instagram.com/p/Cl6xUuDLBMT

Η Μαρία Τζομπανάκη δεν έχει , όμως, αδυναμία μόνο στον γιο της, αλλά και στη νύφη και τον εγγονό της.

Την Ημέρα της Μητέρας δημοσίευσε μία φωτογραφία του Ορφέα Αυγουστίδη, της Γεωργίας Κρασσά και του μικρού Αχιλλέα, γράφοντας: «Πανηγυρίζω σαν μάνα: Γέννησα ένα ήλιο αλλά έχω τρείς».

https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H

Η ηθοποιός είναι ξετρελαμένη με τον εγγονό της και αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο. «Μακροβούτι στην αγάπη… χωρίς επιστροφή» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του νεογέννητου τότε Αχιλλέα.

https://www.instagram.com/p/CNYF70WFwBi

Ακόμα μία φωτογραφία γιαγιάς και εγγονού και η παρακάτω την οποία δημοσίευσε μόλις δύο εβδομάδες πριν.

https://www.instagram.com/p/Crsa7Nhof-V
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved