Μαρία Τζομπανάκη: Τρυφερές φωτογραφίες του γιου της από την παιδική του ηλικία

Ο Ορφέας Αυγουστίδης δεν έχει αλλάζει πολύ.

Μαρία Τζομπανάκη: Τρυφερές φωτογραφίες του γιου της από την παιδική του ηλικία

H Μαρία Τζομπακάκη με τον γιο της.

Η Μαρία Τσομπανάκη δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες φωτογραφίες του γιου της, Ορφέα Αυγουστίδη.

Αφορμή ήταν τα γενέθλιά του και η μητέρα του επέλεξε να δημοσιεύσει στιγμιότυπα από την παιδική του ηλικία γράφοντας: «Ο ήλιος εζωγράφισε το γαιτανόφρυδο σου !γυιέ μου!Να ζήσεις!».

Όπως θα δείτε ο ηθοποιός δεν έχει αλλάξει δραματικά από όταν ήταν έφηβο αγόρι μέχρι σήμερα που έκλεισε τα 38!

Διατηρεί ακόμα αυτό το ζεστό χαμόγελο και την ευγενική ματιά.

Η σχέση του Ορφέα Αυγουστίδη με τη μητέρα του

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Ελένη» για την οικογένειά του, την πατρότητα και την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W/

«Αυτή η περίοδος είναι η πιο όμορφη στην ζωή μου, γιατί έχει γίνει η μεγάλη αλλαγή, η δημιουργία οικογένειας. Είναι τεράστια η ευθύνη που αναλαμβάνεις να καθοδηγήσεις και να συστήσεις τον κόσμο στο παιδί σου», είχε πει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CpIUDOJI82V/

Για τις σχέσεις και τη επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, Μαρία Τζομπάνακη ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης: «Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου, περάσαμε από στάδια».

https://www.instagram.com/p/CsNx0CMoc3H/

«Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια. Είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή», αποκάλυψε για την μητέρα του.

Τέλος, για τον γάμο του ανέφερε: «Μοιράστηκα το γάμο μου με τον κόσμο γιατί δεν μπορούσα να το αποφύγω. Ο γάμος και η βάφτιση ήταν μια μέρα μεγάλης χαράς με αγαπημένους φίλους και περάσαμε υπέροχα».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved