Ορφέας Αυγουστίδης : Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του

Αφορμή ήταν τα γενέθλια της Μαρίας Τζοπανάκη.

Ορφέας Αυγουστίδης : Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του

H Μαρία Τζομπανάκη είχε γενέθλια στις 5 Φεβρουαρίου. Η ηθοποιός μάλιστα ανήμερα των γενεθλίων της δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το παρελθόν γράφοντας: «Τιμώντας την μέρα σήμερα……».

mtzompanaki.jpg

Δεν ήταν η μοναδική ανάρτηση. Δημοσίευσε την ίδια φωτογραφία με διαφορετικά νεταρίσματα...

https://www.instagram.com/p/CoSm5dtLcLD

Αυτή την ανάρτηση επέλεξε και ο γιος της Ορφέας Αυγουστίδης για να της ευχηθεί. Την αναδημοσίευσε σε insta story γράφοντας χαρακτηριστικά:

« Σήμερα έχει γενέθλια αυτή η ηλιαχτίδα…»

aygoustidis.jpg

Η σχέση Ορφέα Αυγουστίδη με τη μητέρα του

Η συγκυρία τα έφερε έτσι ώστε μαμά και γιος να συναντηθούν τηλεοπτικά στη μεγάλη επιτυχία του Alpha « Σασμός». Μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είχε πει για τον γιο της:

« Ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο γιος μου, ήταν μια βασική αιτία να παίξω στον Σασμό. Ήταν ο γιος μου και η Κρήτη. Ήταν μαγικό. Μακάρι να έρθει κι άλλο εγγονάκι. Τους το λέω και ο Ορφέας μου απαντά « ό, τι θέλει η Γεωργία”. Eίναι καταπληκτικός γιος ο Ορφέας και πολύ καλός στην οικογένειά του».

https://www.instagram.com/p/Cl6xUuDLBMT

Για τις σχέσεις και την επαγγελματική συνεργασία με την μητέρα του, είχε μιλήσει ο Ορφέας Αυγουστίδης στην εκπομπή « Πάμε Δανάη» λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια.Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια». Και πρόσθεσε: «Η μητέρα μου είναι πολύ δοτική, αγαπησιάρα και μαλακή» .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved