Ορφέας Αυγουστίδης: Η νέα φωτογραφία του Αχιλλέα από τις διακοπές

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μία άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία του γιου του.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η νέα φωτογραφία του Αχιλλέα από τις διακοπές

Μετά από μία γεμάτη χρονιά με τηλεόραση και θέατρο, ο Ορφέας Αυγουστίδης απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το μέρος που επέλεξαν με την Γεωργία Κρασσά για μερικές ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης, είναι η Κίμωλος και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει ο ηθοποιός από το νησί είναι απολαυστικές.

https://www.instagram.com/p/CvpglJ4IEmS/

Το τελευταίο διάστημα ο ηθοποιός μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τον γιο του. Η φωτογραφία με τον μικρό Αχιλλέα και φόντο τη θάλασσα λίγο πριν τη δύση του ήλιου συγκέντρωσε χιλιάδες likes και θυμίζει καρτ ποστάλ.

https://www.instagram.com/p/CvXuFQbo4XT/

Ακόμα μία φωτογραφία του γιου του δημοσίευσε ο Ορφέας Αυγουστίδης χθες. Αυτή τη φορά φαίνεται μόνο η πατούσα του μικρούλη και ο ηθοποιός σχολίασε το στιγμιότυπο που απαθανάτισε ως εξής: «That’s summer». Και είναι αλήθεια. Γιατί εάν είσαι παιδί και το καλοκαίρι δεν κυκλοφορείς ξυπόλυτος μέχρι να μαυρίσουν οι πατούσες, δεν είναι καλοκαίρι!

augoustidis-gios.jpg

Ο ηθοποιός γενικά κρατά ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.Για την πατρότητα, ωστόσο, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του και κάθε φορά που μιλά για τον γιο του μπορεί να καταλάβει κανείς την αδυναμία που του έχει.

Στο Mothersblog.gr έναν χρόνο πριν με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα είχε πει για την πατρότητα:

«Μπαμπάς σίγουρα, δεν είναι μόνο ο χαμάλης και ο κουβαλητής. Έχουμε στα χέρια μας την ευτυχία και πραγματικά έχει να κάνει με τον κάθε μπαμπά το πόσο θα συμμετέχει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι δουλειά της μάνας μόνο. Είναι δουλειά και τον δύο γονέων. Μπαμπάς είναι όλα. Μπαμπάς θα μπορούσε να είναι ό,τι ακριβώς προσφέρει και η μαμά από ένα σημείο και μετά. Δεν είναι μόνο αυτός που κουβαλάει τα κουβαδάκια στην παραλία. Δεν ήταν έτσι για μένα ο πατέρας μου και δεν θέλω να είμαι έτσι ούτε κι εγώ για τον γιο μου.»

https://www.instagram.com/p/ClZOdJELP5W/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved