Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του, Αχιλλέα

Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Τζομπανάκη με τους δύο άνδρες της ζωής της, Ορφέα και Αχιλλέα.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του, Αχιλλέα

Οικογένεια Ορφέα Αυγουστίδη

Η Μαρία Τζομπανάκη πλέει σε πελάγη ευτυχίας τα τελευταία δύο χρόνια, αφού ο μοναχογιός της Ορφέας Αυγουστίδης και η σύζυγός του, Γεωργία έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

maria-tzompanaki.jpg

Μαμά κι γιος έχουν μία σχέση ιδιαίτερη που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται πιο δυνατή. Ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε πει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή τη συνεργασία τους στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Σασμός»:

«Είναι πολύ γλυκό και όμορφο να συνεργάζομαι με τη μητέρα μου , περάσαμε από στάδια. Στην πορεία αρχίσαμε να το απολαμβάνουμε σαν να είναι ακόμα πιο μοναδικό. Είμαι φίλος με τη μητέρα μου πια. Με τη μητέρα μου περάσαμε την αμφισβήτηση , την απομάκρυνση, τα όρια».

Μαρία Τζομπανάκη μια περήφανη γιαγιά

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι περήφανη για τον γιο της και την όμορφη οικογένεια που δημιούργησε και δεν κρύβει τη λατρεία και τον έρωτα που έχει και με τον εγγονό της, Αχιλλέα. Με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα, Κυριακή 18 Ιουνίου δημοσίευσε μια φωτογραφία των δύο ανδρών που έχει αδυναμία σχολιάζοντας: «Να ζήσεις μόνο χαρές και σαν πατέρας γιόκα μου!»

orfeas-aygoustidis-gios-axilleas.jpg

Ορφέας Αυγουστίδης, Αχιλλέας

Στη φωτογραφία μπαμπάς και γιος κάνουν αγκαλιές. Όπως μαρτυρά και το πρόσωπο του ηθοποιού, Ορφέα Αυγουστίδη, λιώνει στην κυριολεξία δίπλα στον μονάκριβο γιο του.

Η ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα

Φωτογραφία με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα όμως δημοσίευσε και ο Ορφέας Αυγουστίδης.

orfeas_avgoustidis_gios.jpg

Ορφέας Αυγουστίδης και Αχιλλέας

«Όπως λέει και ένας φίλος, η ημέρα του “Robin” σήμερα! Χρόνια πολλά μπαμπάδες!! Στο χέρι μας είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από sidekicks !».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved