Ορφέας Αυγουστίδης: Με τον γιο του στην παραλία - Η φώτο που δημοσίευσε

Με τον μικρό Αχιλλέα στην παραλία ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Ορφέας Αυγουστίδης: Με τον γιο του στην παραλία - Η φώτο που δημοσίευσε

Οικογένεια Ορφέα Αυγουστίδη

Μια τρυφερή ανάρτηση έκανε πριν μερικές ώρες ο Ορφέας Αυγουστίδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός δημοσίευσε φώτο του που τον δείχνει να φορά στο κεφάλι την πετσέτα του γιου του Αχιλλέα, σχολιάζοντας:«#SuperDUDE ή#superNERD ή #superDAD ή #superNOT… σε αναζήτηση της δικής μου #superpower σούπερ δύναμης».

orfeas.jpg

Ορφέας Αυστουστίδης

Μπορεί στη φωτογραφία να μη φαίνεται ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη, όμως φαίνεται η πετσέτα του μικρού που μαρτυρά την παρουσία του εκεί γύρω. Γι' αυτό και εμείς θα διαλέξουμε το #superDAD, μιας και η σούπερ δύναμη του ηθοποιού δεν είναι άλλη από εκείνη της πατρότητας.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του γιου του, Αχιλλέα

Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει σπάνια αναρτήσεις με την οικογένειά του στα social media. Ο ηθοποιός και η σύζυγός του, Γεωργία Κρασσά, είναι ζευγάρι εδώ και αρκετά χρόνια. Τον Απρίλιο του 2021 απέκτησαν τον γιο τους Αχιλλέα, ενώ τον Ιούνιο του 2022 πραγματοποίησαν τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση του Αχιλλέα.

Οι δυο τους σπάνια θα αναρτήσουν φωτογραφία του γιου τους, όταν όμως δείξουν ακόμη και ένα μικρό στιγμιότυπο από την καθημερινότητά τους, οι διαδικτυακοί τους φίλοι, ενθουσιάζονται.

Τελευταία ανάρτηση του Ορφέα Αυγουστίδη με τον μικρό Αχιλλέα; Τούτη εδώ, από τη μέρα της γιορτής του Πατέρα.

axilleas-augoustidis.jpg

Ορφέας και Αχιλλέας Αυγουστίδης

«Όπως λέει και ένας φίλος, η ημέρα του “Robin” σήμερα! Χρόνια πολλά μπαμπάδες!! Στο χέρι μας είναι να είμαστε κάτι παραπάνω από sidekicks !»

Φωτογραφίες όμως δεν αναρτά μόνο ο Ορφέας Αυγουστίδης, αλλά και η μητέρα του. Η περήφανη γιαγιά, Μαρία Τζομπανάκη. Τελευταία φορά που δημοσίευσε φωτογραφία των ανδρών της ζωής της, ήταν επίσης με αφορμή τη γιορτή του Πατέρα. Δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία που έχουμε δει ως τώρα με τον γιο της.

orfeas-aygoustidis-gios-axilleas.jpg

Ορφέας Αυγουστίδης, Αχιλλέας

«Να ζήσεις μόνο χαρές και σαν πατέρας γιόκα μου!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved