Μπαμπάς που παίζει στις λάσπες και τα νερά με τα παιδιά του (vids)

Πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκατε στη βροχή ή που περπατήσατε ξυπόλητοι με τα παιδιά σας στις λάσπες;

Μαργαρίτα Νικολάου
Μπαμπάς που παίζει στις λάσπες και τα νερά με τα παιδιά του (vids)

Ο Rubber Hobo, έχει πάνω από 260.000 ακολούθους και περνά με τα παιδιά του υπέροχες στιγμές. Η κόρη του και ο γιος του είναι η καλύτερη παρέα του και μαζί τους κάνει πράγματα που σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς δεν τα έχουν κάνει. Τι εννοούμε; Πότε βγάλατε τα παπούτσια σας για να περπατήσετε στις λάσπες με τα παιδιά σας; Πότε βγήκατε στη βροχή για να παίξετε και για να βραχείτε; Πότε ξαπλώσατε επάνω σε βρεγμένα φθινοπωρινά φύλλα;

https://www.instagram.com/reel/C42PzwHsB4b/

Αυτός ο μπαμπάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δείχνει πώς τα μικρά του παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι στην φύση και την επαφή με τα φύλλα, τη βροχή και τη λάσπη μαζί του.

Παιχνίδια στη λάσπη

Στο βίντεο που θα δείτε ο μπαμπάς με τον μικρό του γιο, βγάζουν κάλτσες και παπούτσια και πλατσουρίζουν μέσα στη λάσπη.

https://www.instagram.com/reel/C5MBo3ls0lv/

Τα παιχνίδια στη λάσπη είναι κάτι που λατρεύουν τα παιδιά του και γι' αυτό δεν τους τα στερεί. Κάθε άλλο μπαίνει μέσα στη λάσπη και παίζει μαζί τους.

https://www.instagram.com/reel/C5IStxTsjSv/

Παιχνίδια στη βροχή

Εκτός από τη λάσπη όμως, τα παιδιά του λατρεύουν και τη βροχή. Τι και αν όλοι γύρω τους προφυλάσσονται από τη βροχή με τις ομπρέλες τους. Μπαμπάς και παιδιά στέκονται κάτω από αυτή χωρίς ομπρέλες ή αδιάβροχα και παίζουν πηδώντας μέσα σε νερόλακους.

https://www.instagram.com/reel/C5Jlo3esoZt/

Οι βόλτες στο δάσος

Εκτός από τα παιχνίδια όμως, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη φύση, τα φύλλα και τους κορμούς δέντρων. Μέσα από τις βόλτες που κάνουν σε κοντινό δάσος, τα μικρά με τη βοήθεια του μπαμπά τους μαθαίνουν να ισορροπούν επάνω σε κορμούς δέντρων, να τρώνε γεύματα στη βροχή και γενικότερα να δημιουργούν στιγμές και αναμνήσεις.

https://www.instagram.com/reel/C4aR6uysqQD/

Στα βίντεό του ο χρόνος μοιάζει σαν να έχει σταματήσει για εκείνον και τα παιδιά του, σε μια άλλη εποχή, πιο αγνή και πιο όμορφη.

https://www.instagram.com/reel/C494xUHMWVb/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved