Viral Tik Tok βίντεο: «Χρειάζεται μια αίθουσα αναμονής για γυναίκες που αντιμετωπίζουν αποβολή»

«Δεν βρίσκω τον λόγο που πρέπει να καθόμαστε όλες δίπλα- δίπλα», λέει η India Batson στο βίντεο που ανάρτησε στο Tik Tok, το οποίο και έγινε viral.

Viral Tik Tok βίντεο: «Χρειάζεται μια αίθουσα αναμονής για γυναίκες που αντιμετωπίζουν αποβολή»
Bigstock

Όποια γυναίκα έχει υποστεί αποβολή ξέρει γιατί είναι μια απολύτως τραυματική εμπειρία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μια γυναίκα στην πολιτεία Georgia στις ΗΠΑ «καλεί» τα γυναικολογικά ιατρεία να κάνουν μερικές αλλαγές, ώστε οι μέλλουσες μαμάδες και μη να νιώθουν όσο πιο άνετα γίνεται.

Η India Batson (@india_batson)δημοσίευσε ένα viral, πλέον, βίντεο στο TikTok με εκείνη στο αυτοκίνητό της ύστερα από ραντεβού στον γυναικολόγο να εξηγεί δακρυσμένη: «Το να βρίσκεσαι σε αυτήν την αίθουσα αναμονής δίπλα σε εγκύους ενώ εσύ απλά περιμένεις να παραδόσεις τις αιματολογικές σου εξετάσεις για να δεις εάν το επίπεδο της χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) σου είναι χάλια ή απολύτως χάλια είναι φρικτό...Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το εκφράσω.»

Η India ανέφερε, επιπλέον, στο Good Morning America ότι είχε δύο απώλειες.

«Και τις δύο φορές, ένιωσα ότι υπήρχαν τρόποι που θα μπορούσαν να βελτιώσουν την εμπειρία που βιώνουμε στα γυναικολογικά ιατρεία. Εγώ και πολλές γυναίκες ακόμα μόλις μαθαίνουμε πως χάσαμε το μωρό μας, περνάμε από την διαδικασία του πένθους και το να μας βάζουν δίπλα-δίπλα για να κάνουμε αιμοληψία, δεν είναι μία συμπονετική προσέγγιση.»

Καταλήγει λέγοντας: «Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους όλων των γυναικών αλλά πιστεύω πως μία τέτοια αλλαγή θα βελτίωνε αυτή την αρνητική, έως τώρα, εμπειρία

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved