Μπαμπάς στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού - 10 μοναδικές φωτογραφίες

Η  φωτογράφος Monet Nicole κατάφερε, για ακόμα μια φορά, να απαθανατίσει με τον φακό της ξεχωριστές στιγμές ενός τοκετού στο σπίτι παρουσία του συζύγου και πατέρα.

Νίκη Παπανικολάου
Μπαμπάς στο πλευρό της γυναίκας του την ώρα του τοκετού - 10 μοναδικές φωτογραφίες
Instagram /monetnicolebirths

Τα τελευταία χρόνια αυξάνεται ο αριθμός των ανδρών που θέλουν να είναι στο πλευρό της συζύγου τους την ώρα του τοκετού.

Μάλιστα, όσοι τα έχουν καταφέρει – γιατί η θέληση δεν αρκεί πάντα – κάνουν λόγο για μια εμπειρία ζωής που δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο.

Οι φωτογραφίες τοκετού στο σπίτι

Για την γνωστή φωτογράφο Monet Nicole, η παρουσία του συζύγου κατά τον τοκετό δεν είναι κάτι σπάνιο. Στη μέχρι τώρα καριέρα της έχει απαθανατίσει πολλά ζευγάρια που είναι μαζί πριν και κατά τη διάρκεια της γέννας.

Από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram με μπαμπά στον τοκετό, είναι αυτές που θα δείτε παρακάτω:

Ο σύζυγος είναι στο πλευρό της γυναίκας του με έναν υποστηρικτικό, τρυφερό σχεδόν συγκινητικό τρόπο που δεν πέρασε απαρατήρητος από τη φωτογράφο η οποία θέλησε να κάνει και σχόλιο.

Έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της:

«Ουάου. Απλά κοιτάξτε αυτούς τους δύο. Ο τρόπος που την κοιτάζει, την κρατά, τη στηρίζει...καθώς κάνει αυτή τη μεγάλη, γενναία, δουλειά. ΛΑΤΡΕΥΩ τον τρόπο που της πιάνει το χέρι - ήταν έτοιμος να τη βοηθήσει με ό,τι χρειαζόταν.

Οι φωτογραφίες του γάμου θα είναι πάντα ιδιαίτερες... αλλά υπάρχει κάτι στις φωτογραφίες γέννας που τις κάνουν ξεχωριστές, γιατί δεν είναι στημένες και δεν ακολουθούν μια συγκεκριμένη τεχνική.

Είναι μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες που θα έχετε γιατί απεικονίζουν την αγάπη, τη σύνδεση και την οικειότητα που έχετε με τον σύντροφό σας.

Οι ιστορίες γέννας είναι ιστορίες αγάπης τελικά».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved