Απλός και μαγικός τοκετός - Ένα μωρό γεννιέται στο νερό (βίντεο)

Η μαγική στιγμή που ένα μωρό έρχεται στον κόσμο.

Μαργαρίτα Νικολάου
Απλός και μαγικός τοκετός - Ένα μωρό γεννιέται στο νερό  (βίντεο)
Bigstock

Η Monet Nicole είναι μια γνωστή φωτογράφος τοκετού, γνωστή για την εξαιρετική της δουλειά στην τέχνη αυτού του είδους. Η φωτογραφία εγκυμοσύνης και τοκετού, είναι μια ειδική κατηγορία που απαθανατίζει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έπειτα κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Αποτυπώνει στις φωτογραφίες της την εμπειρία της γέννας και τα πρώτα λεπτά της ζωής του μωρού.

Η Monet Nicole έχει αποκτήσει διεθνή αναγνώριση για τη δουλειά της και έχει φωτογραφίσει γεννήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου. Οι φωτογραφίες της διακρίνονται για την ευαισθησία, τον επαγγελματισμό και την ενστικτώδη αισθητική τους.

Εκτός από φωτογραφίες όμως, η Monet Nicole στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram αναρτά και βίντεο που δείχνουν αυτή τη μοναδική εμπειρία.

Η μαγεία του τοκετού είναι κάτι υπέροχο και αυτό φαίνεται και στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε.

https://www.instagram.com/reel/C3f91MArEsw/

Μωράκια δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή τους βρίσκονται κουρνιασμένα στην αγκαλιά της μαμάς, έχοντας επάνω τους ακόμη το εμβρυϊκό σμήγμα με το οποίο γεννήθηκαν.

Vernix Caseosa: Φωτογραφίες μωρών με το εμβρυικό σμήγμα

Το εμβρυικό σμήγμα ωφελεί το μωρό κατά τη διάρκεια και μετά τον τοκετό. Ανεξάρτητα με το πόσο πολλή ή λίγη ποσότητα εμβρυικού σμήγματος γεννιέται το μωρό, προσπαθήστε να το διατηρήσετε στο δέρμα του όσο περισσότερο γίνεται μετά τη γέννησή του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved