Μαμάδες αποκαλύπτουν μυστικά για καλύτερο σεξ που κάθε νέος γονιός πρέπει να γνωρίζει

Γονεις και σεξ: Όταν γίνεστε γονείς ο χρόνος για σεξ δυστυχώς περιορίζεται! Με ένα μωρό στο σπίτι είναι δύσκολο να βρεθεί χρόνος για να κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας.

Μαμάδες αποκαλύπτουν μυστικά για καλύτερο σεξ που κάθε νέος γονιός πρέπει να γνωρίζει

Το Babycentre.com ρώτησε μαμάδες να αποκαλύψουν τα δικά τους μυστικά και κόλπα για καλύτερο σεξ στο σπίτι ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά και μωρά!

Μην περιορίζετε τους εαυτούς σας στο υπνοδωμάτιο

«Πριν αποκτήσουμε το μωρό μας, είχαμε ως ρουτίνα να κάνουμε σεξ όταν ξαπλώναμε στο κρεβάτι. Το μωρό μας τώρα κοιμάται στο δικό μας δωμάτιο, οπότε κάνουμε σεξ στον καναπέ, στο γραφείο, ακόμη και στην ντουζιέρα. Είναι πολύ πιο συναρπαστικό!»
Karen

«Δεδομένου ότι έχουμε ένα μωρό, αρχίσαμε και οι δυο να νιώθουμε όπως την πρώτη φορά που ήμασταν μαζί. Θα κάνουμε σεξ σε σχεδόν οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι, έτσι δεν ξυπνούμε το μωρό μας όταν κοιμάται στο υπνοδωμάτιό μας. Είναι πραγματικά υπέροχο!»
Sophie

sex me paidia sto spiti

Επαναπροσδιορίστε το σεξ

«Έχουμε συνειδητοποιήσει ότι εάν δεν έχουμε χρόνο για σεξ υπάρχουν κι άλλες πράξεις για να δείξουμε την αγάπη μας»
Louise

«Αν μετά από τα φιλιά και τις αγκαλιές στο κρεβάτι είμαι πολύ κουρασμένη για να κάνω σεξ, απλά προσπαθώ να ευχαριστήσω τον σύντροφό μου. Είναι πιο συναρπαστικό για εκείνον και εμένα μου αρέσει να τον βλέπω να απολαμβάνει ότι κάνω για εκείνον».
Rosie

Επωφεληθείτε από το βραδινό ύπνο του παιδιού

«Συνήθως το βράδυ που το μωρό κοιμάται κάνω δουλειές ή κοιμάμαι. Τα σαββατοκύριακα όμως ο βραδινός ύπνος του μωρού είναι μια ευκαιρία να έρχομαι κοντά με τον σύντροφό μου».
Jamie

«Ο βραδινός ύπνος έχει σώσει τη σεξουαλική μας ζωή. Είμαι πολύ κουρασμένη τη στιγμή που ξαπλώνουμε για ύπνο το βράδυ, αλλά το μεσημέρι της Κυριακής είναι η καλύτερη στιγμή για σεξ!»
Lisa

sex me paidia sto spiti 3

Μιλήστε για ό,τι σας προβληματίζει

«Με ένα ποτήρι κρασί και τα φώτα χαμηλωμένα, εγώ και ο σύζυγός μου, λατρεύουμε να μιλάμε για τις μέρες πριν αποκτήσουμε το γιο μας. Θυμόμαστε το πως ήταν η ζωή μας ως ζευγάρι πριν τη γονεϊκότητα και ξαφνικά βρίσκουμε τους εαυτούς μας να κάνουν σεξ όπως συνηθίζαμε!»
Caroline

«Έχουμε αρχίσει να συζητάμε για τα πράγματα που κάναμε πριν γίνουμε γονείς. Μας βοηθά να συνδεθούμε ως ενήλικες και συχνά μας οδηγεί στον έρωτα».
Lucy

Βρείτε μια babysitter και βγείτε από το σπίτι

«Ο σύντροφός μου και εγώ αρχίσαμε να βγαίνουμε ραντεβού. Έτσι κάθε Τετάρτη βγαίνουμε για δείπνο ή πάμε στον κινηματογράφο και ενεργούμε σαν να συναντιόμαστε για πρώτη φορά».
Sarah

«Αρχίσαμε να βγαίνουμε από το σπίτι και είδαμε τη σεξουαλική μας ζωή να επιστρέφει. Ο άνδρας μου ζητά από τους γονείς του να κρατήσουν τα παιδιά και εμείς πηγαίνουμε στο πάρκο για ένα πικ-νικ ή για ένα ποτό. Απλώς βρίσκουμε το χρόνο να απολαύσουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου και αυτό συχνά καταλήγει στην κρεβατοκάμαρά μας».
Chloe

sex me paidia sto spiti 2

Απλά κλειδώστε την πόρτα

«Αφού γεννήθηκε η κόρη μας πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε σεξ στο σπίτι. Αυτό όμως δεν ισχύει. Η κόρη μας έχει το δικό της δωμάτιο και εμείς το δικό μας. Απλά κλειδώνουμε την πόρτα και ποτέ δεν μας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής!».
Zoe

«Συνηθίζαμε να κάνουμε σεξ μόνο όταν ο γιος μας κοιμόταν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει εβδομάδες χωρίς να κάνουμε σεξ.Για αυτό και αρχίσαμε να τον βάζουμε για ύπνο και εμείς στο δικό μας δωμάτιο να κάνουμε σεξ!»
Laura

Ανυψώστε ένας το ηθικό του άλλου

«Τους πρώτους μήνες μετά τον ερχομό του μωρού στο σπίτι, ήθελα να εξασφαλίσω ότι η σεξουαλική μας ζωή θα παρέμενε ενεργή. Και οι δύο ήμασταν εξουθενωμένοι αλλά προσπαθούσα να ανεβάσω τη διάθεση του συντρόφου μου. Του τηλεφωνούσα, του μιλούσα ερωτικά για μερικά δευτερόλεπτα. Μερικές φορές του έστελνα μέχρι και αναλυτικό email στη δουλειά του με το τι ήθελα να μου κάνει και τι ήθελα να του κάνω, όταν θα επέστρεφε από το γραφείο στο σπίτι!»
Kara

«Αφού γέννησα τον γιο μου, δεν έβρισκα καθόλου σέξι τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να με σκεφτώ ξανά να κάνω σεξ. Ο σύζυγός μου άρχισε να με βοηθάει με αυτό το πρόβλημα. Μου έκανε μασάζ, ετοίμαζε ρομαντικό δείπνο, μου άφηνε ερωτικά σημειώματα στο σπίτι, μου ετοίμαζε ένα ζεστό μπάνιο, μου έλουζε τα μαλλιά. Βασικά μου υπενθύμισε γιατί τον ερωτεύτηκα και γιατί μου άρεσε να κάνω σεξ μαζί του!».
Claire

Διαβάστε επίσης:

Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

Στάσεις του σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

Εσείς ξέρατε ποιο είναι το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων; (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved