Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

Σεξ: Οι επιστημονικές έρευνες συνήθως δεν είναι τόσο σέξι, αλλά ορίστε μια μεγάλη εξαίρεση: η νευροεπιστήμη αποκαλύπτει μερικά μυστικά για το μακροχρόνιο πάθος.

Πέντε απλά κόλπα του σεξ για γονείς

Τα καλά νέα είναι ότι η σεξουαλική σπίθα δεν χρειάζεται να εξαφανιστεί απλώς και μόνο επειδή είστε μαζί για... πολλά χρόνια. Στην πραγματικότητα, οι στατιστικές δείχνουν ότι οι παντρεμένοι άνθρωποι κάνουν σεξ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, πράγμα που δεν θα έπρεπε να προκαλεί έκπληξη, δεδομένου ότι βρίσκονται πάντα στο κρεβάτι δίπλα στο ταίρι τους το τέλος της νύχτας.

Αλλά οι στατιστικές δείχνουν επίσης ότι όσο περισσότερο είμαστε παντρεμένοι, τόσο λιγότερο κάνουμε σεξ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μερικά ζευγάρια χάνουν αυτή τη σπίθα και εκείνο που προκαλούσε τον «κόμπο» στο στομάχι.

Αν λοιπόν ανήκετε στα ζευγάρια που απλά ξαπλώνουν το βράδυ μαζί και που η σπίθα και η φλόγα έχουν χαθεί, ορίστε μερικά κόλπα για να κάνετε το κρεβάτι ξανά να... τρίζει!

σεξ για γονεις 1

Ζητήστε αυτό που θέλετε

Μην περιμένετε το άλλο σας μισό να κάνει την κίνηση ματ. Αν θέλετε κάτι, ζητήστε το! Είναι τόσο απλό. Ο σύντροφός σας δεν μπορεί να διαβάσει όλα εκείνα που έχετε στο μυαλό σας.

Αν πάλι δεν θέλετε να το ζητήστε το, απλά απαιτήστε το. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο, φορέστε τα σέξι σας εσώρουχα, τις γόβες σας, προχωρήστε προς το σαλόνι, σταθείτε μπροστά στην τηλεόραση και κάντε τον να νιώσει όπως την πρώτη φορά που βρεθήκατε μαζί.

Δώστε τέλος σε όλα εκείνα που σας χαλάνε

Έρευνες δείχνουν ότι οι γυναίκες δεν έχουν όρεξη για σεξ και νιώθουν πολύ κουρασμένες επειδή οι σύζυγοι τους δεν αναγνωρίζουν πόσο σκληρή είναι η ζωή τους καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν δουλειά και οικογένεια μαζί. Οι γυναίκες ισχυρίζονται ότι θα είχαν περισσότερη ενέργεια εάν οι σύζυγοι τους έγραφαν ερωτικά γράμματα, έκαναν περισσότερες δουλειές στο σπίτι και πήγαιναν τα παιδιά στο σχολείο.

Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, αναφέρουν ότι τα ερωτικά γράμματα δεν είναι λύση στο πρόβλημά τους.

Γυναίκες και άνδρες απλά θα πρέπει να σταματήσουν καθώς το κλειδί δεν βρίσκεται σε όλα τα παραπάνω. Τα γράμματα και οι δουλειές στο σπίτι δεν θα ανεβάσουν τη λίμπιντο.

σεξ για γονεις 2

Δοκιμάστε το τραπέζι της κουζίνας ή το ντους

Σίγουρα κάνετε σεξ στο κρεβάτι άντε και στον καναπέ. Σαν ζευγάρι με παιδιά στο σπίτι δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές... και αυτό είναι το πρόβλημα. Αντί να κάνετε σεξ στα ίδια μέρη του σπιτιού σας απλά κάντε κάτι νέο και διαφορετικό. Δοκιμάστε την μπανιέρα ή το τραπέζι της κουζίνας. Και οι δύο θα το απολαύσετε εξίσου.

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά

Συνήθως όταν φιλάμε το σύντροφό μας κλείνουμε τα μάτια μας ασυναίσθητα. Οι ειδικοί λένε ότι όταν φιλάς το σύντροφό σου ή όταν κάνεις σεξ μαζί του πρέπει να κρατάς οπτική επαφή. Το ίδιο λοιπόν να κάνετε και εσείς. Αν δεν μπορείτε να κρατήσετε οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σεξ απλά ανοίξτε τα μάτια σας κατά την κορύφωση.

Βάλτε φαντασία

Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ, αλλά το σενάριο στο κρεβάτι είναι κάτι που μπορεί όχι μόνο να αναθερμάνει τη σχέση σας αλλά και να την κρατήσει ενεργή για περισσότερο χρονικό διάστημα απ' ό,τι συνήθως. Τη μια μέρα κάντε τη γραμματέα και ο άνδρας σας τον διευθυντή. Την άλλη μέρα την τουρίστρια και ο άνδρας σας έναν περαστικό κ.ο.κ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι φαντασία και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους!

Ακολουθήστε όλα τα παραπάνω και θα δείτε η σεξουαλική σας ζωή να αλλάζει. Αν πάλι σας πιάσουν τα παιδιά στα πράσα; Απλά διαβάστε το άρθρο μας «Αυτή θα πρέπει να είναι η αντίδρασή σας, αν τα παιδιά σας πιάσουν να κάνετε σεξ»

Διαβάστε επίσης:
Πώς θα κάνετε σεξ όταν τα παιδιά είναι στο σπίτι

Στάσεις του σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Κωδικοποιημένες φράσεις που χρησιμοποιούν οι γονείς για το σεξ μπροστά στα παιδιά

Εσείς ξέρατε ποιο είναι το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων; (φωτογραφίες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved