Στάσεις του σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Η Jasmine Iyer, μαμά, blogger και συγγραφέας, συμβουλεύει όλες τις κουρασμένες μαμάδες για τις καλύτερες στάσεις του σεξ!

Στάσεις του σεξ για κουρασμένες μαμάδες

Είστε αρκετά κουρασμένες για να κάνετε σεξ; Δεν θέλετε να φορέσετε καθόλου τα αισθησιακά σας εσώρουχα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, στο σπίτι μαγειρεύοντας και διαχειρίζοντας τα παιδιά σας; Νιώθετε ενοχές που αφήνετε τον σύντροφό σας, ανικανοποίητο;

Δεν θα έπρεπε να το σκέφτεστε έτσι και για αυτό σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τις συμβουλές της Jasmine Lyer για ξεκούραστες και εύκολες στάσεις του σεξ.

sexoualiki zoi

Ευχαριστήστε τον «εκεί κάτω»

Το να είσαι μαμά είναι δύσκολη υπόθεση. Πρέπει να φροντίζεις για όλους και για όλα ταυτόχρονα. Μια μαμά μπορεί να διαβάζει τα παιδιά, ενώ παράλληλα μαγειρεύει, ρίχνει τα ρούχα στο πλυντήριο και παρακολουθεί την αγαπημένη της σειρά στην τηλεόραση. Αυτό λέγεται Multitasking, και μπορείτε να το μεταφέρετε και στο κρεβάτι σας. Είστε κουρασμένη αλλά ο σύντροφός σας θέλει να κάνετε σεξ; Δεν έχετε παρά να κατεβείτε λίγο πιο χαμηλά, να τον ευχαριστήσετε και να παρακολουθείτε παράλληλα την αγαπημένη σας σειρά στην τηλεόραση. Αυτός θα το απολαμβάνει και εσείς με την άκρη του ματιού σας θα απολαμβάνετε την τηλεοπτική σειρά που σας αρέσει.

Γυναίκα από πάνω για να κάψετε περισσότερες θερμίδες

Πραγματικά ποιος έχει χρόνο στις μέρες μας για γυμναστήριο; Κανείς! Ποιος όμως λατρεύει μια γυναίκα από πάνω; Σχεδόν όλοι. Νιώθεις βασίλισσα στο δικό σου παλάτι. Την επόμενη φορά που θα του δείξετε «ποιος είναι το αφεντικό», σφίξτε τους μυς σας και χαλαρώστε τους καθώς κατεβαίνετε προς τα κάτω. Επαναλάβετε, επαναλάβετε, επαναλάβετε.

sexoualikes fantasioseis

Μιλήστε βρώμικα

Ο σεξουαλικός λόγος κάνει και μόνος του δουλειά και μπορεί εύκολα να οδηγήσει τον σύντροφό σας σε κορύφωση. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, σβήστε τα φώτα και ψιθυρίστε του στο αυτί λόγια που θα τον κάνουν να ολοκληρώσει σε χρόνο dt χωρίς κόπο.

Εκείνος από πάνω

Κι όμως, αυτή είναι ίσως η πιο ξεκούραστη στάση για όλες τις κουρασμένες μαμάδες. Απλά ξαπλώστε, κλείστε τα μάτια σας, απολαύστε το και μην κάνετε τίποτε άλλο απολύτως. Κι εσείς θα είστε πιο χαλαρή και εκείνος ούτε που θα καταλάβει ότι είστε κουρασμένη.

πηγή: mommyish.com

Διαβάστε επίσης:
Το υπέροχο γρήγορο σεξ!

Σεξ και παιδιά στο σπίτι: Εκμεταλλευτείτε την κάθε στιγμή!

Είναι φυσιολογικό να χρησιμοποιούμε βοηθήματα στη σεξουαλική μας ζωή;

Ο σύντροφός μου θέλει να πραγματοποιήσουμε κάποιες τραβηγμένες φαντασιώσεις του…

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved