Skin streaming: Τι είναι και πώς σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα

Βάζουμε στοίχημα πως θα το λατρέψετε!

Skin streaming: Τι είναι και πώς σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα
Bigstock

Κάντε τη ρουτίνα της περιποίησής σας πιο έξυπνη και λιγότερο χρονοβόρα χάρη στο skin streaming.

Είναι μία μέθοδος που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα και παράλληλα θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε μία πιο λαμπερή και υγιή επιδερμίδα .

Για πολλές από εμάς, η πολυεπίπεδη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος είναι μία φυσιολογική και απολύτως απαραίτητη διαδικασία. Ωστόσο κάτι τέτοιο εύκολα γίνεται πολύπλοκο και ενίοτε βαρετό . Και η αλήθεια είναι ότι με τόσα καλλυντικά αλλά και τις τάσεις skin care που διαρκώς αλλάζουν, είναι δύσκολο μια μαμά να επιλέξει το σωστό.

Το skin streaming είναι μια τάση - σχετικά πρόσφατη- που κάνει τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος αρκετά απλή. Με άλλα λόγια, ακολουθεί τον κανόνα «less is more». Επιπλέον, με τη σωστή πρακτική εξασφαλίζει την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σας.

Η «ιερή» τετράδα

Οι πολυεπίπεδες ρουτίνες περιποίησης απαιτούν τουλάχιστον 7-8 βήματα και ολοένα και περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν ερεθισμούς χωρίς να γνωρίζουν ποια προϊόντα τους προκαλούν.

Το skin streaming επικεντρώνεται στη χρήση λιγότερων προϊόντων ενώ παράλληλα προσφέρει τα ίδια οφέλη στο πρόσωπο και μειώνει τις πιθανότητες ερεθισμών.

Βάλτε στη σωστή σειρά την «ιερή τετράδα» των προϊόντων: αντιηλιακό, αντιοξειδωτικό τζελ-κρέμα, serum και ρετινόλη

Πρώτα από όλα, όμως, πρέπει να προσθέσετε ένα καλό καθαριστικό, το οποίο αποτελεί τη θεμέλια βάση του skincare.

Βήματα

1. Καθαριστικό

Επιλέξτε ένα με μία ήπια σύνθεση, parabens-free και πλύνετε πρόσωπο και λαιμό σας πρωί και βράδυ, ειδικά αν μετά από ένα full makeup look.

2. Αντιοξειδωτικό τζελ-κρέμα

Έπειτα, προχωρήστε στο αντιοξειδωτικό serum της επιλογής σας. Προτιμήστε ένα με βιταμίνη C καθώς συμβάλλει στον ομοιόμορφο τόνο της επιδερμίδας αλλά και βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου.

3. Αντηλιακό

Το τελευταίο βήμα στην πρωϊνή ρουτίνα πρέπει να είναι οπωσδήποτε το αντηλιακό . Επιλέξτε ένα SPF τουλάχιστον 30, ακόμα και τον χειμώνα. Εάν είστε όλη μέρα έξω, ανανεώστε κάθε δύο με τρεις ώρες.

4. Ρετινόλη

Αν είστε άνω των 35, εισάγετε στη βραδινή σας ρουτίνα ένα serum ρετινόλης.

Η ρετινόλη διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και μέρα με τη μέρα αποκαλύπτει μία πιο φρέσκια, πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Οφέλη skin streaming

  • Καλύτερη απορρόφηση των ενεργών συστατικών

Με το skin streaming μπορείτε να διαπιστώσετε τι είναι συμβατό με το δέρμα σας αλλά και ποια συστατικά απορροφά καλύτερα.

  • Εξοικονόμηση χρημάτων

Με το skin streaming όχι μόνο θα σας ευγνωμονεί το δέρμα σας, αλλά μακροπρόθεσμα θα σας γλιτώσει πολλά χρήματα.

Πηγή: lovetoknow.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved