5 χτενίσματα σε λιγότερο από 5 λεπτά για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο

Ψηλή αλοογουρά ή ολλανδικές κοτσίδες;

5 χτενίσματα σε λιγότερο από 5 λεπτά για μαμάδες που δεν έχουν χρόνο
Bigstock

Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν σου λένε πριν γίνεις μαμά. Ίσως το πιο σημαντικό είναι το πόσο λίγο χρόνο έχεις για να ετοιμαστείς κάθε μέρα. Αλλά, μπορείτε να τα καταφέρετε και τα δύο εξίσου καλά ακολουθώντας κάποια από τις παρακάτω ιδέες μας για εύκολα, γρήγορα και περιποιημένα χτενίσματα .

1. Χρησιμοποιείστε ένα τουρμπάνι

Όταν πλησιάζει η ημέρα του λουσίματος, πιθανότατα να έχετε λίγη περίσσεια λιπαρότητας στα μαλλιά σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήσετε έναν αρκετό dry shampoo και μαζέψτε τα προς τα πάνω στρίβοντας το τουρμπάνι προς τα εμπρός.

2. Ψηλή αλογοουρά

Οι αλογοουρές δεν είναι μόνο για τα παιδιά! Ψεκάστε ελαφρά το πάνω μέρος του κεφαλιού σας με λίγο dry shampoo και πιάστε τα προς τα πίσω με την βοήθεια μιας βούρτσας . Εάν θέλετε να μείνουν κολλημένα στην θέση τους, ψεκάστε ελαφριά με λίγη λακ.

3. Ολλανδικές κοτσίδες

Οι μεγάλες χοντρές πλεξούδες δεν έφυγαν ποτέ από την μόδα καθώς είναι ανέκαθεν ένα από τα πιο εύκολα και σικ χτενίσματα.

4. Messy bun

Απλώς μαζέψτε τα μαλλιά σας σαν να κάνετε μια αλογοουρά, στρίψτε τα προς μία κατεύθυνση και τυλίξτε τα γύρω από ένα κεντρικό σημείο π.χ. γύρω από το «στέμμα » του τριχωτού της κεφαλής.

5. Μισά πάνω- μισά κάτω

Αυτό το χτένισμα απαιτεί πραγματικά δύο λεπτά για να το κάνετε.

Χρησιμοποιήστε το πάνω μέρος των αυτιών σας ως οδηγό για να μαζέψετε περίπου τα μισά σας μαλλιά. . Είναι ένα χαριτωμένο και κομψό , καθώς και κρατά τα μαλλιά μακριά από τα μάτια σας όταν τρέχετε πίσω από τα παιδιά στην παιδική χαρά.

Μην θυσιάζεις την αυτοφροντίδα για τις απαιτήσεις της μητρότητας

Κάθε μαμά αξίζει να νιώθει υπέροχα για την εμφάνισή της, είτε βρίσκεται στην περίοδο μετά τον τοκετό είτε στον ασταμάτητο αγώνα τρεξίματος για να προλάβει να πάει τα μεγαλύτερα παιδιά της στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες .

Ο χρόνος είναι το νόμισμα με την υψηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία για τις μαμάδες, επομένως αυτά τα εύκολα χτενίσματα πέντε λεπτών μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσετε καλύτερα μέσα στην «τρέλα» της καθημερινότητας .

Πηγή: lovetoknow.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved