Πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας πραγματικά ξεχωριστά!

Για τη δική σας και κάθε οικογένεια που ετοιμάζεται να ζήσει τα πρώτα Χριστούγεννα με το μωράκι στο σπίτι, όλα αποκτούν διαφορετικό νόημα, εν όψει των γιορτών.

Πώς θα κάνετε τα πρώτα Χριστούγεννα του μωρού σας πραγματικά ξεχωριστά!

Η νέα προσθήκη στην οικογένειά σας είναι από μόνη της μία γιορτή, ωστόσο θέλετε το μωρό σας να ζήσει μία ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Τι σημασία έχει που είναι ακόμη πολύ μικρό για να γράψει γράμμα στον Άγιο Βασίλη ή να στολίσει το δέντρο σας; Αρκεί και μόνο που σκέφτεστε ότι θα το έχετε αγκαλιά σας συνέχεια και θα σας ακουμπάει, φορώντας τα απαλά του ρουχαλάκια ή την Babylino πάνα του.

Τι χρειάζεται να κάνετε εσείς; Να στολίσετε όμορφα τον χώρο σας με πολλά λαμπιόνια, καθώς το μωράκι σας θα ξετρελαθεί με τα πολλά φωτάκια και να γεμίσετε το σπίτι με χαλαρές χριστουγεννιάτικες μελωδίες που θα ηχούν υπέροχα στα αυτάκια του και θα το ηρεμούν, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα για όλους. Εάν το μικρό σας είναι πάνω από 6 μηνών, μπορείτε να του δώσετε να παίξει με μερικά απαλά, υφασμάτινα στολίδια, να το αγκαλιάσετε τρυφερά και να το ανεβάσετε στην κορυφή του δέντρου για να τοποθετήσει το αστέρι σας.

Σε όποια ηλικία, όμως, και να βρίσκεται το παιδάκι σας, αν ψάχνετε έναν τρόπο για να μεταδώσετε στο μωρό σας λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, αυτό που χρειάζεται είναι να του προσφέρετε την απαλότητα και την ασφάλεια που αναζητά κάθε φορά στην αγκαλιά σας. Και αν θέλετε έναν πολύτιμο σύμμαχο, αρκεί μόνο να γνωρίσετε τις νέες πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft.

XRISTOUGENNA-PAIDIOY2.jpg

Ένα άγγιγμα τρυφερό και απαλό, όπως η αγκαλιά σας

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και κάθε μέρα είναι μία έκπληξη με το καινούργιο μέλος της οικογένειάς σας. Από τότε που γεννήθηκε το μικρό σας, δεν μπορείτε να το αποχωριστείτε από την αγκαλιά σας και γνωρίζετε πως το άγγιγμά σας μπορεί να το ηρεμήσει ή να το κάνει πιο παιχνιδιάρικο. Όπως και να έχει, μόνο που βλέπετε το προσωπάκι του να χαμογελάει όταν βρίσκεστε κοντά του, είστε διατεθειμένες να κάνετε τις πιο τρυφερές και απαλές επιλογές που θα διατηρήσουν αυτό το χαμόγελο. Υπάρχει πιο όμορφο δώρο, άλλωστε, για τις πρώτες τους γιορτές;

Έτσι, σε αυτό το περιβάλλον απαλότητας και ηρεμίας, αναλογιστείτε πως αυτό ακριβώς προσφέρουν στο παιδάκι σας οι πάνες που έχετε επιλέξει για τη φροντίδα του. Οι πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft είναι σχεδιασμένες με το Pure Care System για να προσφέρουν στο μωρό σας την αγνή και ασφαλή φροντίδα που χρειάζεται το ευαίσθητο δερματάκι του. Πιστοποιημένες κατά Oeko-Tex® Standard 100, Medically Tested και με συστάσεις από ειδικούς, εξασφαλίζουν την αίσθηση ασφάλειας και αποδεδειγμένης προστασίας που θέλετε να έχει το μικρό σας για τα πρώτα του ξεχωριστά Χριστούγεννα, αλλά και κάθε μέρα.

Η αίσθηση ασφάλειας είναι το καλύτερο δώρο για το μωρό σας

Όσο πλησιάζει η περίοδος των Χριστουγέννων, αυτό που μπορεί να κάνει ξεχωριστές τις γιορτές του μωρού σας, πέρα από την τρυφερότητα και την φροντίδα που θα του προσφέρετε, είναι οι «ξέγνοιαστες» βόλτες στη γιορτινή πόλη και οι επισκέψεις στους λατρεμένους παππούδες. Η πάνα Babylino Sensitive Cotton Soft μπορεί να κάνει και το μωράκι σας και εσάς να αισθάνεστε ασφαλείς, χάρη στην τεχνολογία Dry-Matrix που προστατεύει από ανεπιθύμητες διαρροές, καθώς συγκρατεί τη μεγαλύτερη ποσότητα υγρασίας από κάθε άλλη βρεφική πάνα* και διαθέτει δείκτη υγρασίας (σε όλα τα μεγέθη), για να είστε βέβαιες για το πότε χρειάζεται αλλαγή.

Έτσι λοιπόν, είτε αποφασίσετε να βγείτε για έναν χριστουγεννιάτικο περίπατο για να δείτε την στολισμένη πόλη, είτε να πάτε στο οικογενειακό ρεβεγιόν στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού, καλό είναι να έχετε μαζί σας τις αγαπημένες σας πάνες Babylino, που «αγκαλιάζουν» το μωρό σας και το κάνουν να αισθάνεται άνεση, ασφάλεια και απαλή, sensitive φροντίδα!

Οι βρεφικές πάνες Babylino Sensitive Cotton Soft έχουν sensitive σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας στο μωρό σας, όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα, αλλά και πιστοποιημένη ασφαλή φροντίδα στο ευαίσθητο δερματάκι του. Πώς αλλιώς, άλλωστε, θα κατάφερναν να διακριθούν με βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή;

adorable-21042_1280.jpg

Προμηθευτείτε τις αγαπημένες σας Babylino Sensitive Cotton Soft για σίγουρη προστασία κι ετοιμαστείτε για τα πρώτα και πιο ξεχωριστά Χριστούγεννα με το μωρό σας!

*Immersion in 0.9% saline solution for 50 minutes, Centrifugation for 3 min @ 440g-force

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved