Πρωταπριλιά: Αστεία που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας

Φάρσες που τα μικρά σας θα λατρέψουν 

Πρωταπριλιά: Αστεία που μπορείτε να κάνετε στα παιδιά σας

Κορίτσι κάνει πρωταπριλιάτικη φάρσα σε ένα αγοράκι που κοιμάται, βάφοντάς του με πινέλο και μπογιές ένα ψεύτικο μουστάκι

Bigstock

Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το να βλέπεις το παιδί σου να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Αυτό και μόνο κάνει την Πρωταπριλιά ξεχωριστή και μια τέλεια αφορμή για να φέρετε ακόμη περισσότερη χαρά στο σπίτι σας.

Φέτος η Πρωταπριλιά πέφτει Σάββατο και τα σχολεία είναι κλειστά. Αυτό από μόνο του χαλάει τη διασκέδαση των παιδιών που θα ήθελαν να ξεγελάσουν τους συμμαθητές και τους δασκάλους τους. Από την άλλη όμως, δίνει σε εσάς την ευκαιρία να αφιερώσετε όλο το Σαββατοκύριακο σε μερικές ακίνδυνες φάρσες για παιδιά όλων των ηλικιών.

aprilis-kai-protaprilia-drastiriotites-gia-paidia-1.jpg

Αγόρι ντυμένο κλόουν

Το βρώμικο παπούτσι

Γεμίστε το παπούτσι τους με φυστικοβούτυρο και πείτε τους ότι πάτησαν «κακάκια» στο δρόμο. Για να κάνετε ακόμη πιο πειστικό το ψέμα σας, βάλτε το δάχτυλό σας στο φυστικοβουτυρο, μυρίστε το και επιβεβαιώστε ότι πρόκειται για κάτι βρωμερό που πάτησαν.

Ψεύτικη οδοντόκρεμα

Τι είναι αυτό που κάνουν τα παιδιά κάθε πρωί; Πλένουν τα δόντια τους. Βάλτε στην οδοντόβουρτσά τους, άλλη πάστα αντί για την οδοντόκρεμά τους (τυροκαυτερή, μαγιονέζα, γιαούρτι, παγωτό, σαντιγί) και δώστε τους να βουρτσίσουν με αυτή τα δόντια τους.

Αλλάξτε το δωμάτιο

Ένα βράδυ πριν την Πρωταπριλιά, τρυπώστε στο δωμάτιό τους και αλλάξτε το. Αλλάξτε τα βιβλία, φουσκώστε μπαλόνια, βάλτε τις κούκλες και τα παιχνίδια κάτω από το κρεβάτι. Μόλις ξυπνήσουν θα δουν ότι όλα είναι άνω-κάτω.

Αδειάστε τα μπισκότα

Πάρτε τα αγαπημένα τους μπισκότα και αδειάστε την κρέμα βανίλια που έχουν με προσοχή. Γεμίστε τα έπειτα με μαγιονέζα, κλείστε τα και σερβίρετέ τα στα μικρά σας.

Τέλος, μην ξεχάσετε να στήσετε την κάμερα κάπου εκεί κοντά για να απαθανατίσετε τις φάρσες σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved