Διασκεδαστικές (και ακίνδυνες) πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά

  • Πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά
  • Κινηθείτε όταν κοιμούνται
  • Κάντε το γάλα τους μπλε
  • Κάντε τα να διαβάσουν στην τουαλέτα
  • Αλλάξτε τα δημητριακά τους
  • Έκπληξη με μπαλόνια
  • Δώστε τους για μεσημεριανό ένα mix γλυκών, ζαχαρωτών και σοκολάτας
  • Αλλάξτε την ώρα... ξανά
Διασκεδαστικές (και ακίνδυνες) πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά

Την 1η Απριλίου, όλοι μπορούν να διασκεδάσουν. Αυτές οι εύκολες πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά είναι βέβαιο ότι θα κάνουν όλη την οικογένεια να γελάσει.

Πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά

Πρωταπριλιά σήμερα και είναι η τέλεια στιγμή για να ελαφρύνετε τη διάθεση με μερικές ακίνδυνες αλλά και ξεκαρδιστικές πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά. Θυμηθείτε, η Πρωταπριλιά διαρκεί 24 ώρες, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε μια ολόκληρη μέρα με φάρσες (και αστεία) για τα παιδιά σας που θα τα κάνετε να ενθουσιαστούν.

Οι πρωταπριλιάτικες φάρσες είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθετε κοντά με τα παιδιά σας και να διασκεδάσετε παρέα. Όλα τα παιδιά θέλουν οι γονείς τους να έχουν χιούμορ και διάθεση για φάρσες και παιχνίδια


https://www.instagram.com/p/CbuY7MFh6G6

Αν λοιπόν δεν κάνατε κάποια φάρσα στα μικρά σας το πρωί που τα ξυπνήσατε για να πάνε στο σχολείο, έχετε ακόμη χρόνο για να τους κάνετε κάποιο αστείο.

Εμείς για να σας βοηθήσουμε, παρακάτω σας προτείνουμε μερικές ξεκαρδιστικές φάρσες που μπορείτε να κάνετε στα μικρά σας. Μη φοβάστε! Όπως είπαμε είναι όλες ακίνδυνες.

Κινηθείτε όταν κοιμούνται

Αυτή η πρωταπριλιάτικη φάρσα είναι ιδανική για τα παιδιά που έφυγαν για το σχολείο. Ανακατέψτε τους τα πράγματα στο δωμάτιο και βάλτε τα έπιπλα σε διαφορετικό τρόπο. Όταν γυρίσουν από το σχολείο θα αναρωτιούνται τι ακριβώς συνέβη την ώρα που έλειπαν. Αν σας ρωτήσουν "ποιος ανακάτεψε το δωμάτιο", πείτε ότι δεν βλέπετε τίποτα το περίεργο.

Κάντε το γάλα τους μπλε


https://www.instagram.com/p/CRmmzdxLbWi

Αυτή η εύκολη πρωταπριλιάτικη φάρσα για παιδιά είναι ιδανική για όσα πίνουν γάλα ή τρώνε δημητριακά το απόγευμα ή πριν πέσουν για ύπνο. Απλώς βάλτε μερικές σταγόνες μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής μέσα στο μπουκάλι με το γάλα και ανακινήστε το καλά. Μετά ρίξτε το στο ποτήρι ή το μπολ με τα δημητριακά. Το μικρό σας θα εκπλαγεί βλέποντας το μπλε γάλα.

Κάντε τα να διαβάσουν στην τουαλέτα

Αυτή είναι μια από τις εύκολες πρωταπριλιάτικες φάρσες για παιδιά. Ξετυλίξτε λίγο το χαρτί υγείας σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα στυλό και γράψτε ένα αστείο ή κάποιο ξεκαρδιστικό μήνυμα. Τυλίξτε το ξανά και περιμένετε να δείτε ποιος θα αποκαλύψει την έκπληξή σας.

Αλλάξτε τα δημητριακά τους

Αυτή είναι η τέλεια πρωταπριλιάτικη φάρσα για τα παιδιά που αγαπούν τα δημητριακά και μάλιστα έχουν δικό τους κουτί που δεν θέλουν να τους το πειράζει κανείς. Ξεγελάστε τα παιδιά σας αλλάζοντας τις σακούλες ανάμεσα σε δύο κουτιά δημητριακών και δείτε πόσο χρόνο χρειάζεται για τα παιδιά σας να συνειδητοποιήσουν ότι ρίχνουν κάτι διαφορετικό στα μπολ δημητριακών τους.

Έκπληξη με μπαλόνια


https://www.instagram.com/p/CbugOpls_qk

Αφού φύγει για το σχολείο, κολλήστε στην πόρτα του με χαρτοτέιπ ή την ντουλάπα του πολλά μπαλόνια που θα έχετε φουσκώσει. Μόλις ανοίξει την πόρτα του δωματίου θα δει ότι το δωμάτιό του έχει πολλά μπαλόνια κολλημένα αριστερά και δεξιά. Μετά δώστε του ένα βελόνι για να τα σκάσει. Η καλύτερη πρωταπριλιά για εκείνο θα είναι η φετινή.

Δώστε τους για μεσημεριανό ένα mix γλυκών, ζαχαρωτών και σοκολάτας

Αντί για το μεσημεριανό που περιμένουν, βάλτε τους στο πιάτο marshmallows, πολύχρωμα καραμελάκια, σοκολάτες και κρακεράκια. Σίγουρα θα σκεφτούν ότι "η μαμά τρελάθηκε" όμως, θα τα έχετε ξεγελάσει και θα φάνε κάτι "διαφορετικό" και περίεργο για μεσημεριανό. (εντάξει μετά τη φάρσα μπορείτε να τους σερβίρετε το φαγάκι τους - μην μείνουν και νηστικά!)

Αλλάξτε την ώρα... ξανά

Αν τα παιδιά σας έχουν δραστηριότητες το απόγευμα, η πρωταπριλιά είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε ξανά τα ρολόγια σας. Φέρτε τους δείκτες μια ώρα μπροστά και φωνάξτε έντρομη ότι καθυστέρησαν στο μάθημα αγγλικών, χορού ή ποδοσφαίρου! Αφήστε τα να ντυθούν πανικόβλητα ή μέχρι να διαπιστώσουν μόνα τους ότι κάποια ρολόγια στο σπίτι δεν δείχνουν την ώρα... σωστά!

Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά σε όλους!

DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2022 Mothersblog.gr - All rights reserved