Αδελφική αγάπη: Το βίντεο που έγινε viral

Ο Nimo και η Jette δείχνουν πώς είναι η αδελφική αγάπη.

Μαργαρίτα Νικολάου
Αδελφική αγάπη: Το βίντεο που έγινε viral

screenshot via instagram @theblackmanfamilyofficial

Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων ένα νέο trend έχει κάνει την εμφάνισή του στα social media. Ζευγάρια δημιουργούν τη λέξη «love» = αγάπη, κάτω από τη μουσική υπόκρουση του τραγουδιού του Νατ Κινγκ Κόουλ, «L-O-V-E».

https://www.instagram.com/reel/C3CYf2_PfH5/

Και ποιος δεν γνωρίζει το ρομαντικό αυτό τραγούδι του καλύτερου πιανίστα με την τρυφερή και μελωδική φωνή.

«L - is for the way you look at me
O - is for the only one I see
V - is very, very, extraordinary
E - is even more than anyone that you adore can
LOVE is all that I can give to you
LOVE is more than just a game for two
Two in LOVE can make it
Take my heart and please don't break it
LOVE
Was made for me and you!».

Με τη βοήθεια αυτού του τραγουδιού τα δύο αυτά αδέρφια, Nimo και Jette σχηματίζουν τη λέξη LOVE με τα σώματά τους.

«O Nimo και η Jette μπορείτε να μην μιλούν συχνά και να τσακώνονται κάθε μέρα αλλά αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλο», σχολίασε η μαμά τους, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό το βίντεο που ακολουθεί.

https://www.instagram.com/reel/C3HvHjhvvnv/

Τι κάνει την αδελφική αγάπη μοναδική

Υποστήριξη άνευ όρων: Τα αδέρφια υποστηρίζουν το ένα το άλλο. Τα αδέρφια σας σας έχουν δει στα καλύτερα και στα χειρότερα σας και εξακολουθούν να σας αγαπούν για αυτό που είστε, παρά τα ελαττώματά σας. Είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες και λόγια ενθάρρυνσης σε περιόδους θριάμβου και απόγνωσης.

Κοινές εμπειρίες, ιστορίες και βιώματα: Τα αδέρφια σας ξέρουν τους κανόνες της οικογένειάς σας, τις παιδικές σας ιστορίες και τις κοινές εμπειρίες σας καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον. Αυτές οι κοινές αναμνήσεις σας δένουν μαζί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Μεγαλώσατε με τις ίδιες αξίες και ηθική. Οι «κανόνες» που ισχύουν στην οικογένειά σας, ισχύουν τόσο για εσάς όσο και τα αδέρφια σας.

Το σπίτι τους θα είναι σπίτι σας: Ακόμη και ως ενήλικες, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστείτε παρηγοριά. Το σπιτικό των αδελφιών σας πάντα θα είναι ανοιχτό και πάντα θα σας κάνει να νιώθετε άνετα.

Ένας άρρηκτος δεσμός: Η ζωή μπορεί να σας οδηγήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά ο αδερφικός σας δεσμός θα παραμένει άρρηκτος. Ανεξάρτητα από το πόσο μακριά είστε ο ένας από τον άλλο, πάντα θα είστε ένα «τηλέφωνο» μακριά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved