Αυτό είναι αδερφική αγάπη

Μία μαμά μιλάει για το πώς να μεγαλώνεις δύο παιδιά με μικρή διαφορά ηλικίας δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο το παρουσιάζουν κάποιοι. 

Μία Μαμά
Αυτό είναι αδερφική αγάπη
Instagram / edmondson.living

Αυτό είναι αδερφική αγάπη. Σκέψεις από μία μαμά:

Το πιο αστείο πράγμα για εμένα είναι το πόσο περήφανη νιώθω για την αγάπη και τη λατρεία του Ezekiel στον μικρό του αδερφό. Ήταν μόλις 2 χρονών όταν γεννήθηκε ο Nathaniel και τότε οι πάντς μου έλεγαν «πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα όταν θα ερχόταν το μωρό» και «ποο, θα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης» ή «θα είναι δύσκολος και θα ζηλεύει το μωρό». Σαν να μην μπορούσαν να κρατήσουν τις αρνητικές σκέψεις και τους φόβους τους για τον εαυτό τους απλά επειδή με είδαν, εμένα μία έγκυο με ένα πολύ τρυφερό και ευαίσθητο νήπιο. Το μόνο που άκουγα ήταν «ποο, δεν θα παίρνεις ανάσα» ή «τρία; Αυτά είναι πολλά. Είσαι τρελής».

Τη στιγμή όμως που γυρίσαμε με τον Nathaniel στο σπίτι, ο Ezekiel ήταν τοπ γλυκό παιδί που ήταν πάντα και χαμογελώντας άπλωσε τα χέρια του στο μωρό και ξάπλωσε δίπλα του.

Ο Ezekiel πάντα προσέχει το μωρό. Έρχεται κοντά μου και τον φιλάει κάθε μέρα. Τον αγκαλιάζει συνέχεια και είναι ένας φοβερός μικρός μεγάλος αδερφός. Εύχομαι να αγαπάνε πάντα ο ένας τον άλλον και να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Η καρδιά μου ως μαμά λαχταρά η σχέση τους να γίνει πιο βαθιά και πιο πλούσια όσο μεγαλώνουν μαζί.

Αυτή είναι η συμβουλή μου: εάν μία έγκυος ή μαμά που είναι χαρούμενη απολαμβάνει το ταξίδι της μητρότητα και είναι ενθουσιασμένη για τον ερχομό του μωρού της, μην της περνάτε αρνητική ενέργεια. Μην ανοίγετε το στόμα σας και πείτε το οτιδήποτε μπορεί να της προκαλέσει στρες. Δεν το χρειάζεται και σίγουρα δεν είναι δική σας δουλειά.

Το ίδιο και η οικογένεια και οι φίλοι, όλα αυτά ισχύουν και για εσάς. Τα στερεότυπα είναι δηλητηριώδη. Κρατήστε τις τοξικές και καθόλου ωφέλιμες σκέψεις για τον εαυτό σας.

https://www.instagram.com/p/Cd4TPIhpNpR
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved