Οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό

Βροντερό «παρών» έδωσαν για ακόμη μία χρονιά, οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα, στον Όγδοο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.

Οι μαμάδες σε όλη την Ελλάδα έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό

Μανούλες με τα παιδιά τους ενώθηκαν το πρωί της Κυριακής (5/11) και έστειλαν το δικό τους ισχυρό μήνυμα για το δημόσιο θηλασμό και το δικαίωμα τους, σε αυτόν. Παράλληλα, έστειλαν μήνυμα και στις υπόλοιπες γυναίκες, για την αξία του θηλασμού και τα οφέλη του στα παιδιά.

Φέτος, την εκδήλωση διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και συμμετείχαν περισσότερες από 50 πόλεις, σε όλη την Ελλάδα.

dimosios thilasmos zappeio2

Στο Ζάππειο συγκεντρώθηκαν, περισσότερες από 1.000 μαμάδες, ενώ ανέλπιστα μεγάλη ήταν η συμμετοχή και στις υπόλοιπες πόλεις, που έλαβε χώρα ο δημόσιος θηλασμός. Το ραντεβού είχε δοθεί στις 11 το πρωί, ενώ ο ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι. Στη εκδήλωση μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, ενώ έγιναν και συζητήσεις, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Εξάλλου, όπως υπογράμμισαν οι διοργανωτές, σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση, ενημέρωση, υποστήριξη, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, κυρίως, εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία από μητέρα σε μητέρα.

dimosios thilasmos zappeio

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν είναι από τη σελίδα του Ζάππειου Μεγάρου, στο Facebook και όπως τις ανέβασαν μαμάδες, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved