Όγδοος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός, σε περισσότερες από 40 πόλεις

Μεγάλη και φέτος, προβλέπεται να είναι η φετινή συμμετοχή στον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, καθώς θα λάβει χώρα, σε περισσότερες από 40 πόλεις της χώρας, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Όγδοος Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός, σε περισσότερες από 40 πόλεις

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει μία εκδήλωση – γιορτή για το μητρικό θηλασμό. Από το 1992, καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικούς Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια Συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και την Unicef.

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από 40 και περισσότερες πόλεις, της Ελλάδας, με σκοπό την προώθηση, την υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν, γύρω στις 12.00 θα καταμετρηθούν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό, που θα γίνει την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις.

stirizoume ton thilasmo



Στην Αττική, η «Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού Αττικής» σας προσκαλεί την Κυριακή (5 /11) και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό, στο Ζάππειο Μέγαρο, δίπλα στο σιντριβάνι. Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, θα έχει διαμορφωθεί ειδικός χώρος, ώστε να απασχολούνται οι μικροί φίλοι.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην Αττική, ενημερωθείτε εδώ

Στη Θεσσαλονίκη, η Ομάδα Διαχείρισης Θηλασμού Θεσσαλονίκης, σας προσκαλούν στο Μέγαρο Μουσικής, με ώρα προσέλευσης 11.00 το πρωί.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημερωθείτε εδώ

Μεταξύ άλλων, συμμετέχουν οι πόλεις: Πάτρα, Λαμία, Κόρινθος, Ιεράπετρα, Ρέθυμνο, Λήμνος, Γύθειο, στις Κυκλάδες, Σπάρτη, Καρδίτσα, Χαλκίδα, Πρέβεζα κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις πόλεις, ενημερωθείτε εδώ

Ώρα προσέλευσης: 11.00 πμ
Ώρα καταμέτρησης: 12.00 μμ
Ώρα λήξης 14.00 μμ

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού: Αυτός είναι ο Νο1 λόγος που οι μαμάδες διακόπτουν τον θηλασμό

Οι ρυθμιστές του θηλασμού: Η ορμόνη της μητρότητας και η ορμόνη της αγάπης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved