Το παιδί σας δε θέλει να κοιμηθεί; Πάρτε θάρρος με αυτό το video

Επιχείρηση - ύπνος, τι δύσκολο πράγμα, αλήθεια.

Το παιδί σας δε θέλει να κοιμηθεί; Πάρτε θάρρος με αυτό το video

Γιατί μπορεί να υπάρχουν τα καλόβολα παιδιά, που είναι στο κρεβάτι τους, την ώρα που πρέπει, χωρίς καμία διαμαρτυρία. Υπάρχουν, όμως και τα παιδιά εκείνα, που η ώρα του ύπνου σημάνει την έναρξη… μάχης στο σπίτι!


Ξεκινάτε ήρεμα, ενημερώνοντας το παιδί ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθεί. Προχωράτε σε διαπραγματεύσεις για το πόσο θα διαρκέσει αυτό το «λίγο ακόμα». Κάνετε υπομονή, που η συμφωνία «σπάει», με ύπουλο τρόπο από την πλευρά του παιδιού. Ξεκινάτε τα παρακάλια, με ωραίο τρόπο, δείχνοντας υπομονή. Αλλά, η υπομονή χάνεται (άνθρωποι είστε, τι να κάνετε) και κάπου εκεί ξεκινάει η «μάχη». Μπορεί να το κυνηγάτε σε όλο το σπίτι για να το πιάσετε. Μπορεί να του βάλετε τις φωνές.

Στο τέλος, το σίγουρο είναι ότι το παιδί πηγαίνει στο κρεβάτι του με κλάματα και εσάς σας κυριεύουν οι τύψεις και η στεναχώρια, που το παιδάκι σας κοιμάται κλαμένο. Αλλά και αναρωτιέστε τι μπορεί να κάνετε λάθος και το δικό σας το παιδί, σε αντίθεση με μιας φίλης σας, δεν πηγαίνει για ύπνο στην ώρα του, ενώ όταν πηγαίνει, πρέπει να προηγηθεί ένας μικρός χαμούλης.

Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, δείτε το παρακάτω βίντεο. Παιδιά όλων των ηλικιών, που δε θέλουν να πάνε για ύπνο. Κι έχουμε «δράματα».

Πηγή: Kyoot Kids

Διαβάστε επίσης

Ποια είναι η σωστή ώρα που πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά, το βράδυ

Πώς μια μαμά αντιμετώπισε τις δυσκολίες ύπνου του μωρού της

Οι βασικοί κανόνες για να κοιμηθούν τα παιδιά σας με ηρεμία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved