Ρούλα Ρέβη: «Οι μέρες που τα παιδιά μας συνδέονται μαζί μας»

Μια υπέροχη ανάρτηση έκανε η Ρούλα Ρέβη συνοδεύοντας ένα ασπρόμαυρο βίντεο που δείχνει τα παιδιά της να παίζουν.

Ρούλα Ρέβη: «Οι μέρες που τα παιδιά μας συνδέονται μαζί μας»

«…οι μέρες που μας απομακρύνουν από τον δικό μας «άξονα» είναι οι μέρες που τα παιδιά μας δεν συνδέονται μαζί μας ,γι' αυτό και μόλις ευθυγραμμιστούμε με τον εαυτό μας , μείνουμε λίγο μόνοι μαζί του χωρίς να φοβόμαστε τι θα μας πει ο ανώτερος εαυτός μας , μόλις διαλέξουμε λίγη σιωπή για να σκεφτούμε με εμάς τους ίδιους , τα παιδιά μας έρχονται κοντά μπορούν να εκφραστούν , χαρούν , θυμώσουν , φωνάξουν , προβληματιστούν φανερά μαζί μας , μόλις μας δείξουν ποιοι είναι στα αλήθεια χωρίς να θέλουν να μας ευχαριστήσουν τότε ναι είμαστε απόλυτα συνδεδεμένοι με τα παιδιά !!!! Και τότε είναι χαρούμενα παιδιά ! Καλημέρα ! Αφήστε μια καρδούλα ❤️💜🧿».

Με το παραπάνω σχόλιο συνόδευσε η Ρούλα Ρέβη το ασπρόμαυρο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και που δείχνει τα παιδιά της, να παίζουν ξέγνοιαστα και ανέμελα.

https://www.instagram.com/reel/C6LFhiioRRX/

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν ένα σχόλιο ή μια καρδιά, εκφράζοντας την αγάπη τους και φυσικά λέγοντας πόσο τους αρέσουν οι αναρτήσεις της γνωστής φωτογράφου.

Η Ρούλα Ρέβη συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media. Οι φωτογραφίες της θυμίζουν κάτι από τα παλιά. Μπορεί να είναι φωτογραφίες του σήμερα, όμως κάθε φορά που θα κοιτάξει κανείς τις αναρτήσεις με τα παιδιά της, αμέσως το μυαλό του θα γυρίσει στα δικά του παιδικά χρόνια, στην ανεμελιά και στην αθωότητα.

Οι φωτογραφίες των διδύμων δημιουργούν μια νοσταλγία για την παιδικότητα που τα περισσότερα παιδιά δεν ζουν πια, ειδικά στις πόλεις. Μέσα από τις αναρτήσεις της η Ρούλα Ρέβη, μας υπενθυμίζει τη σπουδαιότητα του χρόνου που αφιερώνουμε στα παιδιά μας και τα παιδιά μας στο παιχνίδι. Είναι σημαντικό τα παιδιά να ζουν ξέγνοιαστα παιδικά χρόνια, όπως ζήσαμε και εμείς, μακριά από την τεχνολογία και όλα όσα καταστρέφουν την παιδικότητά τους.

Για παράδειγμα τι σας κάνει να σκεφτείτε αυτή τη φωτογραφία;

https://www.instagram.com/p/C6S8rwKIU6z/

Στο δικό μας μυαλό έρχεται ένα ξέγνοιαστο μεσημέρι καλοκαιρινό. Τότε που οι γονείς μας έπεφταν για ύπνο και ζητούσαν από εμάς να κάνουμε ησυχία στο δωμάτιο μας για να μην ξυπνήσουμε τους ίδιους και τη γειτονιά από τις φωνές και τα γέλια μας.

Και κάπως έτσι περιμέναμε να περάσουν τα λεπτά και οι ώρες μέχρι να λήξει ο χρόνος ησυχίας και ξεχυθούμε ξανά στο δρόμο για παιχνίδι.

Και αυτή εδώ η φωτογραφία; Τι φέρνει στο μυαλό σας;

https://www.instagram.com/p/C4qPwgZIGG1/

Στο δικό μας μυαλό φέρνει ανέμελες στιγμές και όμορφες συζητήσεις με τον μπαμπά. Τον άνθρωπο που μας γλύτωνε από τις φωνές της μαμάς και την γκρίνια της. Τον άνθρωπο που άνοιγε την αγκαλιά του και έλεγε «Άσε το παιδί»...

Και είναι πολλές οι φωτογραφίες της Ρούλας Ρέβη που μας κάνουν να νιώθουμε μια νοσταλγία. Ακολουθούν μερικές από αυτές στη gallery παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved