Αποστόλης Τότσικας: Απολαμβάνει παγωτό με τα παιδιά του παρά το σπασμένο χέρι

Η τρυφερή οικογενειακή στιγμή

Αποστόλης Τότσικας: Απολαμβάνει παγωτό με τα παιδιά του παρά το σπασμένο χέρι

Ο ηθοποιός Αποστόλης Τότσικας είχε ένα ατύχημα, με συνέπεια να φορά νάρθηκα στον δεξί του αγκώνα. Η αποκάλυψη αυτού του δυσάρεστου νέου έγινε με μια ανάρτηση του ηθοποιού στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram καθώς θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον ορθοπεδικό γιατρό που τον βοηθά στην αποθεραπεία.

https://www.instagram.com/p/C45Lbz5Mjvc/

Παρόλο τον τραυματισμό, η οικογένεια Τότσικα- Ρέβη παρέα με τα δίδυμα παιδιά τους Μιχαήλ-Άγγελο και Ειρήνη- Χρυσή πέρασαν το ηλιόλουστο απόγευμα του Σαββάτου κάνοντας βόλτα και τρώγοντας παγωτό παρέα.

Ο μπαμπάς Αποστόλης ανάρτησε την παρακάτω φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με εκείνον και τα διδυμάκια να τρώνε παγωτό στο παγκάκι και στην λεζάντα του post έγραψε : « An afternoon………📸by mommy @roula.revi »

https://www.instagram.com/p/C5aR6jzMvVd/

Η ομοιότητα των διδύμων με τους γονείς τους

Πολλά είναι τα σχόλια κάτω από το οικογενειακό στιγμιότυπο τα οποία μιλούν για την ομοιότητα του μικρού με τον μπαμπά του και της Ειρήνης με την μαμά της.

« Δεν έχετε παράπονα. Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση τα παιδιά σας. Ο μικρός Τότσικας και η μικρή Ρέβη »

« Κουκλάκια ...βασικά είναι σαν να είσαστε εσείς το ζευγάρι μικροί 🤩 Η μικρή σου, σού μοιάζει και ο μικρός στον άντρα σου »

« Καλά πως το κάνατε να είναι καρμπόν των δυο σας!!! Να τα χαίρεστε!!! »

Μάλιστα η ηθοποίος Τόνια Σωτηροπούλου σχολίασε χιουμοριστικά : « My favourite band » καθώς η φωτογραφία, με λίγη φαντασία, θα μπορούσε να είναι εξώφυλλο ροκ μπάντας. Τέλος, η μαμά Ρούλα έγραψε « Σας λατρεύω εντάξει?❤ »

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved