Viral Tik Tok βίντεο: Εσείς πόσο συχνά τηλεφωνείτε στην μαμά σας;

«Χθες μίλησα με την μαμά μου στο τηλέφωνο 11 φορές».

Viral Tik Tok βίντεο: Εσείς πόσο συχνά τηλεφωνείτε στην μαμά σας;
Bigstock

Για μερικούς και μερικές, είναι μόνο λίγες φορές την εβδομάδα ή ακόμα λιγότερο. Για άλλους, είναι πολλές φορές μέσα στην μέρα. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ένας μέσος όρος για το πόσο συχνά πρέπει να μιλάς στη μαμά σου ως ενήλικας, με βάση τις απαντήσεις στο viral βίντεο που δημοσίευσε η Ava Stanley.

«Είδα ένα βίντεο μιας κοπέλας που λέει ότι τηλεφωνεί στη μαμά της μια ή δύο φορές την εβδομάδα», λέει η Ava στο βίντεό της, προτού εμφανίσει ένα στιγμιότυπο από το δικό της αρχείο κλήσεων, το οποίο δείχνει πάρα πολλές κλήσεις μεταξύ της ίδιας και της μαμάς της. «Χθες μίλησα με την μαμά μου στο τηλέφωνο 11 φορές.»

Η Eva συνεχίζει: «Μερικές φορές δεν έχω πραγματικά κάτι να πω. Αν δεν προλάβει την κλήση μου και με καλέσει πίσω, μου λέει «Γεια τι συμβαίνει; Γιατί με πήρες;» Και εγώ συνήθως θα απαντήσω «Δεν θυμάμαι. Ήθελα απλώς να τα πούμε.»

Μόλις δημοσιεύτηκε το βίντεο έγινε viral πολύ γρήγορα καθώς είναι ένα από εκείνα τα θέματα στα οποία ο καθένας μπορεί να δώσει τόσο διαφορετική απάντηση και είναι τόσο ενδιαφέρον πως αυτό το ευρύ φάσμα απαντήσεων είναι απόλυτως αποδεκτό.

«Όταν η μαμά μου δεν απαντά με την πρώτη, σκέφτομαι ΜΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;!», αστειεύτηκε κάποιος στα σχόλια.

Μια κοπέλα σχολίασε: «Κυριολεκτικά, την ενοχλώ συνεχώς.»

Κάποιος άλλος πρόσθεσε: «Τηλεφωνώ στη μαμά μου κάθε μέρα γυρνώντας από τη δουλειά και αν δεν μπορεί να μιλήσει, κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να κάνω.»

Υπάρχουν όμως πολλοί άνθρωποι που μιλούν με τους γονείς τους πολύ πιο σπάνια και θεωρούν ότι αυτό είναι ο πιο διαδεδομένος τύπος σχέσης.

«Αυτό είναι τρελό για μένα. Περνάω μήνες χωρίς να τηλεφωνώ στους γονείς μου», έγραψε ένα άτομο.

Εσείς, τελικά, πόσο συχνά τηλεφωνείτε στην μαμά σας;

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved