Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη του

Η ανάρτηση του Θανάση Τσαλταμπάση με τη μπέμπα του.

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την κόρη του

instagram @agorasti_arvaniti

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του διανύει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μιας και την Κυριακή 28 Ιανουαρίου έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά. Η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη έφερε στον κόσμο την κόρη τους και γέμισε το σπιτικό τους με αγάπη, πολλά γέλια, όμορφες στιγμές... πάνες και μπιμπερό.

Αν και η Αγοραστή Αρβανίτη είναι εκείνη που έχει αναρτήσει τα περισσότερα στιγμιότυπα με την μικρή τους κόρη, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μας εξέπληξε ευχάριστα την προηγούμενη εβδομάδα και με αφορμή το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Βλέπετε ο ηθοποιός απαθανάτισε τη μικρούλα του στο ριλάξ, δίπλα στη «Ζουμπίτο» όπως χαϊδευτικά φωνάζουν το σκυλάκι της οικογένειας.

https://www.instagram.com/reel/C09BqT7I41C/

«New Love in town», σχολίασε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στο insta story που δημοσίευσε δείχνοντάς μας ότι η μικρούλα έχει δίπλα της την καλύτερη παρέα.

tsaltampasis-anartisi.jpg

instagram @agorasti_arvaniti

Τη φωτογραφία αναδημοσίευσε και η Αγοραστή στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram.

agorasti-anartisi.jpg

instagram @agorasti_arvaniti

Θανάσης Τσαλταμπάσης - Όταν μίλησε για τη γέννηση της κόρης του

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είναι αρκετά φειδωλός με την προσωπικό του ζωή, γι' αυτό και οι συνεντεύξεις που έχει δώσει μέχρι σήμερα για τη νέα του καθημερινότητα είναι λιγοστές. Τελευταία φορά που μίλησε για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. ήταν στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star.

«Η πατρότητα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Εύχομαι σε όποιον το θέλει να καταφέρει να το κάνει. 6 μέρες έχω κοιμηθεί σύνολο 8 ώρες. Ενώ είμαι άυπνος είμαι μέσα στην ενέργεια. Τα συναισθήματά μου δεν μπορώ να τα περιγράψω με λόγια. Είναι κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που θέλω να το ανακαλύψω μέρα με τη μέρα. Βρίσκουμε τα πατήματά μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε όπως όλοι οι άνθρωποι σε αυτή τη Γη. Υπάρχει άγχος, αλλά η φύση προνοεί και γίνονται τα πράγματα. Όλη μας η αγάπη μεταφέρθηκε στο μωράκι μας. Αγαπάς δίχως σύνορα κάτι άλλο από εσένα. Η αγάπη που νιώθω γι’ αυτό το πλασματάκι είναι πρωτόγνωρη».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved