Αγοραστή Αρβανίτη: «Θα σου κρατώ για πάντα το χέρι» - Η τρυφερή ανάρτηση

Η Αγοραστή Αρβανίτη βιώνει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.

Αγοραστή Αρβανίτη: «Θα σου κρατώ για πάντα το χέρι» - Η τρυφερή ανάρτηση

instagram story / @agorasti_arvaniti

Την πρώτη ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της έκανε η Αγοραστή Αρβανίτη. Μπορεί να είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της με το παρακάτω Insta story όμως, λίγες μέρες μετά τον τοκετό της και αφού έχει επιστρέψει στο σπίτι της έκανε μια τρυφερή ανάρτηση και δημοσίευσε την πρώτη σταθερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

agorasti-arvaniti-agkalia-me-tin-kori-ths-maieuthrio.jpg

instagram story / @agorasti_arvaniti

«Θα σου κρατώ πάντα το χέρι…ο κόσμος έγινε πιο όμορφος χάρη σε σένα ζωή μου ❤️#mydaughter @thanasis_tsaltampasis », έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει το μικροσκοπικό χεράκι της κόρης της να κρατά το δάχτυλό της.

agorasti-arvaniti.jpg

Μια φωτογραφία που αποτυπώνει τη χαρά, τη συγκίνηση, τον ενθουσιασμό, την έκπληξη, την αγάπη και την απέραντη στοργή. Συναισθήματα που νιώθει κάθε γυναίκα που γίνεται μητέρα για πρώτη φορά.

Θανάσης Τσαλταμπάσης - Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει χάσει το μυαλό του στην κυριολεξία. Εδώ και λίγες μέρες που είναι μπαμπάς, η καθημερινότητά του έχει αλλάξει και ο ίδιος -αν και άυπνος, όπως θα τον ακούσετε να λέει παρακάτω- είναι γεμάτος ενέργεια.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, τον πέτυχε έξω από το θέατρο Παλλάς και τον ρώτησε για την πατρότητα. Ο ηθοποιός με χαμόγελο και ευγένεια μίλησε για όλα εκείνα τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που νιώθει.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για εμένα. Οι πρώτες μέρες δεν περιγράφονται έιναι κάτι μαγικό, πρωτόγνωρο και θέλω να το ανακαλύψω. Ψάχνουμε τα πατήματά μας!», λέει με ένα χαμόγελο που φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπό του, αποκαλύπτοντας με απλά λόγια την καθημερινότητα που βιώνει ο ίδιος και η σύζυγός του, Αγοραστή Αρβανίτη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved