Ένα viral Tik Tok βίντεο έφερε στο προσκήνιο την συζήτηση για...child- free plane

Ένα μωρό έκλαιγε διαρκώς σε μία πτήση 29 ωρών...

Ένα viral Tik Tok βίντεο έφερε στο προσκήνιο την συζήτηση για...child- free plane
Bigstock

Θα σταματήσουμε ποτέ να συζητάμε αν πρέπει να επιτρέπεται στα μωρά να υπάρχουν σε δημόσιους χώρους; Σε κανέναν δεν αρέσει να ακούει τα μωρά να κλαίνε – ούτε καν στους γονείς τους. Όμως τα μωρά κλαίνε. Είναι γεγονός.

Εφόσον συνυπάρχουμε σε αυτόν τον πλανήτη, είναι γεγονός είναι ότι μερικές φορές, πρέπει να υπομείνεις δυσάρεστες καταστάσεις που σε ενοχλούν, αλλά τελικά δεν σου προκαλούν κανένα κακό—όπως να ακούς ένα μωρό να κλαίει.

Ένας TikToker ονόματι Henry Beasley (@balubrigada), μοιράστηκε ένα βίντεο από την 29ωρη πτήση του από τη Νέα Ζηλανδία στη Γερμανία. Στο βίντεο, ένα μωρό ακούγεται να ουρλιάζει σχεδόν συνέχεια, καθώς ο Henry στραβοκοιτούσε. Στην λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Βαθμολογήστε την πτήση μου για το Βερολίνο που διαρκεί 29 ώρες».

Δείχνουμε συμπόνια στον Henry — και όλους τους άλλους τους υπόλοιπους ανθρώπους σε εκείνη την πτήση. Το να ακούς ένα μωρό να κλαίει για 29 ώρες (είτε έχεις παιδιά είτε όχι) είναι ένα πραγματικά ένα ιδιαίτερο είδος κόλασης.

Δείχνουμε συμπόνια επίσης στους γονείς του μωρού. Περισσότερο από πιθανό είναι πως προσπαθούσαν να κάνουν το μωρό τους να ηρεμήσει, και σίγουρα αισθάνονταν άσχημα που το παιδί τους ενόχλησε τόσους πολλούς ανθρώπους για τόσες ώρες.

Δεν αποτελεί έκπληξη, ωστόσο, μερικά από τα σχόλια στο βίντεο του Henry είναι απλώς απεχθή.

«Δεν μπορείς να το πετάξεις από το παράθυρο», σχολίασε κάποιος.

Το σύνολο των σχολίων είναι γραμμένα κυρίως από ανθρώπους που αναβιώνουν την παλιά συζήτηση σχετικά με το γιατί δεν υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες που να έχουν πτήσεις χωρίς παιδιά.

«Ειλικρινά θα έπρεπε να υπάρχουν πτήσεις χωρίς παιδιά και παιδικές πτήσεις », έγραψε μία κυρία.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Θα πλήρωνα επιπλέον για πτήσεις χωρίς για παιδιά».

Ο λόγος που δεν υπάρχουν πτήσεις χωρίς παιδιά δεν έγκειται στο ότι πολλοί και πολλές δεν θα πλήρωναν επιπλέον για αυτό. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ήδη αυτή η επιλογή - ονομάζεται πτήση πρώτης θέσης ή πτήση με ιδιωτικό τζετ.

Οι άνθρωποι που παραπονούνται δεν πληρώνουν επιπλέον και γι' αυτό θα εξακολουθούν να κάθονται δίπλα σε μωρά που κλαίνε.

Μπορούμε, λοιπόν, να συμφωνήσουμε στο ότι χρειάζεται να σταματήσει αυτή η συζήτηση ή το «ντιμπέιτ».

Πηγή: mother.ly

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved