Αναστασία Ρουβά: Η ασπρόμαυρη selfie στα χιόνια - Τι δημοσίευσε στο Instagram

Μια υπέροχη selfie που τονίζει τα υπέροχα μεγάλα μάτια της δημοσίευσε η κόρη του Σάκη και της Κάτιας Ζυγούλη.

Αναστασία Ρουβά: Η ασπρόμαυρη selfie στα χιόνια - Τι δημοσίευσε στο Instagram

Κούκλα ακόμη και με καλυμμένο το πρόσωπό της, η Αναστασία Ρουβά. Πριν μερικές ώρες, η κόρη του Σάκη και της Κάτιας δημοσίευσε μια υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιαστήκαμε από τα υπέροχα ανοιχτόχρωμα και μεγάλα μάτια της.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μπορεί να φορά κράνος και μάσκα του snowboard, όμως τα μάτια της είναι εκείνα που τραβούν όλα τα βλέμματα και όχι άδικα.

anastasia-rouva.jpg

Μοιάζει καταπληκτικά με τη μαμά της, Κάτια

Η 16χρονη Αναστασία Ρουβά είναι πολύ ενεργή στο TikTok, όπως άλλωστε και τα περισσότερα παιδιά στην ηλικία της και δημοσιεύει -όχι και τόσο συχνά- βίντεο από την καθημερινότητά της. Η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη είναι κούκλα και όπως μπορείτε και εσείς να δείτε, μοιάζει καταπληκτικά με τη μητέρα της.

Τελευταία φορά που είχαμε δει ανάρτηση της Αναστασίας στο TikTok, ήταν τη φορά που τραγούδησε μαζί με τον μπαμπά της. (Αν δεν είχατε δει το βίντεο δείτε το εδώ)

Η αλλαγή της Αναστασίας μέσα στα χρόνια

Δείτε μέσα από φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο μπαμπάς Σάκης και η μαμά Κάτια στο instagram την αλλαγή της Αναστασίας τα τελευταία 10 χρόνια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved