Αναστασία Ρουβά: Τραγουδά «Θέλεις ή δεν θέλεις» με τον μπαμπά της, Σάκη (vid)

Μοιάζει στη μαμά της πολύ!

Αναστασία Ρουβά: Τραγουδά «Θέλεις ή δεν θέλεις» με τον μπαμπά της, Σάκη (vid)

Η Αναστασία έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα. Οι γονείς της συνεχίζουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους.

Τελευταία φορά που είδαμε πλάνο των παιδιών του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη ήταν τα Χριστούγεννα με αφορμή τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Ακόμη και σε αυτό το βίντεο η Αναστασία ήταν εκείνη που πρόσεξαν οι περισσότεροι μιας και τη στιγμή που ο μπαμπάς της, ήταν ανεβασμένος στο κάγκελο για να βάλει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, εκείνη τον κρατούσε από τη μέση για να μην πέσει.

Πριν μερικές ώρες όμως, η Αναστασία δημοσίευσε βίντεο στο TikTok, που τη δείχνει να χορεύει και να τραγουδά το «Θέλεις ή δεν θέλεις»στο πλευρό του μπαμπά της. Τραγούδι που ερμήνευσε ο Σάκης Ρουβάς το 1998 και έκανε τις «ρουβίτσες» να τρελαθούν.

Η Νο1 «ρουβίτσα» όμως φαίνεται ότι είναι η κόρη του Αναστασία, που μεγάλωσε πολύ, μοιάζει στη μαμά της και ο μπαμπάς της έχει μεγάλη αδυναμία. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από το ύφος του δίπλα της. Η περηφάνια και η χαρά για την κόρη του δεν κρύβονται. Ούτε η αδυναμία και η αγάπη που έχει η Αναστασία για εκείνον.

Η Αναστασία όμως, όσο και να μεγαλώσει πάντα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων.

Το βλέμμα, το χαμόγελο, τα μάτια θυμίζουν ξεκάθαρα περισσότερο την Κάτια Ζυγούλη.

Με αφορμή το βίντεό της βρήκαμε φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει οι γονείς της στο παρελθόν και δείχνουν την αλλαγή της χρόνο με τον χρόνο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved