Σάκης Ρουβάς: Δημοσίευσε βίντεο με την Αναστασία και το κοινό διχάστηκε

Κάποιοι έγραψαν στα σχόλια ότι η 15χρονη Αναστασία Ρουβά είναι ίδια η Κάτια Ζυγούλη, και άλλοι ότι έχει πάρει αρκετά χαρακτηριστικά και από τον μπαμπά της.

Σάκης Ρουβάς: Δημοσίευσε βίντεο με την Αναστασία και το κοινό διχάστηκε

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μετρούν 19 χρόνια κοινής πορείας και μέχρι σήμερα θεωρούνται ένα από τα πιο λαμπερά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και έχουν δημιουργήσει μία δεμένη οικογένεια, την οποία φροντίζουν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

https://www.instagram.com/p/ClYZEwGt2TN/

Μόνη εξαίρεση; Οι σπάνιες φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύουν κατά καιρούς στα social media με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια, γιορτές και διακοπές.

https://www.instagram.com/p/CrTmuoDt2Ww/

Ένα νέο βίντεο με την μεγάλη του κόρη δημοσίευσε ο τραγουδιστής χθες στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram. Μπαμπάς και κόρη σιγοτραγουδούν και ποζάρουν αγκαλιά με φόντο το ηλιοβασίλεμα. Το βίντεο είχε αρχικά δημοσιεύσει η Αναστασία Ρουβά στο προφίλ της στο TikTok μερικές ημέρες πριν και χθες ο Σάκης Ρουβάς το αναδημοσίευσε γράφοντας: «Father daughter time».

https://www.instagram.com/reel/CvpNiSSN8f_/

Η Αναστασία Ρουβά έχει μεγαλώσει πολύ. Φέτος γιόρτασε τα 15α γενέθλιά της και πλέον είναι μία όμορφη δεσποινίδα που έχει μπει στην εφηβεία. Όσο για το σε ποιον μοιάζει; Οι γνώμες διίστανται και αυτός ακριβώς το θέμα συζήτησης επικράτησε και στα σχόλια των χρηστών κάτω από την ανάρτηση του τραγουδιστή.

Κάποιοι -μεταξύ αυτών και η Δούκισσα Νομικού, υποστηρίζουν ότι η 15χρονη είναι η ίδια η μαμά της, ειδικά στο βλέμμα και τα χρώματα.

video-rouva-1.jpg
video-rouva-4.jpg

Κάποιοι άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά και από τον μπαμπά της, όπως η μύτη.

video-rouva-2.jpg

Το σίγουρο είναι ότι η Αναστασία Ρουβά είναι μία κούκλα, όπως και τα μικρότερα αδέρφια της. Άλλωστε, πώς θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό με τέτοιους γονείς και γονίδια;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved