Μαίρη Συνατσάκη: Τι της αρέσει να κάνει το βράδυ όταν κοιμάται η κόρη της

To αποκάλυψε η ίδια σε insta story.

Μαίρη Συνατσάκη: Τι της αρέσει να κάνει το βράδυ όταν κοιμάται η κόρη της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι μια πολυάσχολη νέα μαμά. Ασχολείται με τις εταιρείες της, είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social – κι όχι μόνο για τη δουλειά της – και φυσικά έχει την οικογένειά της.

Η Ολίβια είναι πλέον ενός έτους κι όπως μπορείτε να φανταστείτε, είναι στο στάδιο που εξερευνά και μαθαίνει συνεχώς νέα πράγματα.

https://www.instagram.com/p/C1PR-f6MYSf/

Η επιχειρηματίας μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα μαζί της, όπως και πολλές σκέψεις, προβληματισμούς αλλά και την εμπειρία της μέχρι σήμερα από τη μητρότητα.

sinatsaki-olivia.jpg

Είχε γράψει χαρακτηριστικά όταν η Ολίβια είχε γίνει 5 μηνών:

«Χρειάστηκα 5 μήνες με την μικρή για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια»

«Η Ολίβια έγινε 5 μηνών. Τόσο χρειάστηκα για να συνειδητοποιήσω την πιο άβολη αλήθεια της μητρότητας. Τα πράγματα που μοιράζομαι είναι ξεκάθαρα η δίκη μου εμπειρία. Το ότι βιώνω εγώ έτσι αυτήν την περίοδο δεν σημαίνει ότι όλες θα την βιώσουν έτσι. Κανενός η εμπειρία δεν είναι σωστότερη ή λάθος. Είναι απλά προσωπική. Επικοινωνώ αυτά τα πράγματα από την μεγάλη ανακούφιση που νιώθω όταν βλέπω αντίστοιχα μοιράσματα.», σχολίασε κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε.

Ποια ήταν αυτή η άβολη αλήθεια; Όπως η ίδια αναφέρει: «Ενώ δεν είχε συμβεί κάτι ήταν κάποιες μέρες που ένιωθα ένα περίεργο εκνευρισμό και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, μέχρι που μπόρεσα να το ονοματίσω και να του δώσω υπόσταση. Η ζωή μου αυτή την στιγμή δεν μου ανήκει. Το συναίσθημά μου αυτήν την στιγμή δεν μου ανήκει. Ορίζεται από εκείνη. Αν εκείνη δεν είναι καλά, ούτε εγώ είμαι. Η χαρά μου έρχεται μέσα από εκείνη. Και άρα εγώ; Πού είμαι τώρα εγώ; Ποια είμαι; Είμαι ανάμεσα σε ένα πριν χωρίς εκείνη και ένα τώρα που ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει. Θέλω να την αφήσω 2 ώρες να κάνω κάτι για εμένα και αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό το "κάτι για εμένα" που θα με ευχαριστούσε τώρα... Είδα όμως κάπου στο ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Και εμείς... θα ξαναβρούμε το "ροζ" μας».

https://www.instagram.com/p/Cysivr4r1NT/

Τι της αρέσει να κάνει το βράδυ

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μείνει πολλά βράδια άυπνη λόγω του άστατου ύπνου της Ολίβιας. Καθώς όμως μεγαλώνει φαίνεται ότι το πρόγραμμα της μικρής είναι πιο σταθερό κι έτσι έχει και η ίδια χρόνο να χαλαρώσει αλλά κυρίως να κάνει – όταν έχει την ευκαιρία – αυτό που την ευχαριστεί.

Τι είναι αυτό; Να συναρμολογεί έπιπλα! Ναι, καλά διαβάσατε. Όπως αποκάλυψε σε insta story δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή της όταν έχει ολοκληρώσει τη συναρμολόγηση ενός επίπλου.

sinatsaki1.jpg
sinatsaki2.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved