Μαίρη Συνατσάκη: Η (πολύ) πρωινή φωτογραφία με την Ολίβια

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη νωρίς το πρωί.

Μαίρη Συνατσάκη: Η (πολύ) πρωινή φωτογραφία με την Ολίβια

Μαίρη Συνατσάκη

H Ολίβια έγινε 11 μηνών μερικές ημέρες πριν και η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό αλλά απόλυτα εύστοχο βίντεο στο Instagram, για το οποίο έγραψε τα εξής:

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά! Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια. Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε 🤍»

https://www.instagram.com/reel/CzRT4JKr9zF/

Αυτή φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαίρη Συνατσάκη μοιράζεται τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους ακολούθους της. Το ίδιο έκανε και πριν γίνει μαμά και το ίδιο κάνει και τώρα. Η Ολίβια άλλαξε την καθημερινότητά της, τη ζωή της και σε μία από τις πολλές αναρτήσεις για την κόρη της είχε γράψει:

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι” μαζί με όποια άλλη “καψερή” εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα».

mairi-sunatsaki-(4).jpg

Η πρωινή φωτογραφία της Ολίβιας

Η επιχειρηματίας αποφεύγει να δείξει το πρόσωπο της κόρης της, μοιράζεται ωστόσο συχνά στιγμιότυπα μαζί της από τις βόλτες τους ή στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CyF588hLNiu/

«Ελαφρύ μπεζ color matching με ΛιβιΛου για να πάμε στις δουλειές μας. – λιποθυμώ» είχε γράψει κάτω από την παραπάνω φωτογραφία.

Ακόμα μία φωτογραφία της Ολίβιας δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη και σήμερα νωρίς το πρωί. Η μικρούλα κάθεται στο κρεβάτι και κοιτάζει προς τη μπαλκονόπορτα. Έξω μόλις έχει αρχίσει να ξημερώνει και παίρνουμε μία μικρή γεύση από τη θέα του σπιτιού. Όσο για την ώρα, όπως έγραψε η επιχειρηματίας στην ανάρτησή της, ήταν μόλις 06.30.

mairi-sunatsaki.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved