Μαίρη Συνατσάκη: Η Ολίβια έκανε άνω-κάτω τα παπούτσια της

Το στιγμιότυπο δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη στο προφίλ της στο Instagram.

Μαίρη Συνατσάκη: Η Ολίβια έκανε άνω-κάτω τα παπούτσια της

Στις 5 Δεκέμβρη η Ολίβια έγινε ενός έτους και η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με στιγμιότυπα από αυτόν τον έναν χρόνο με το μωρό.

«Ένας χρόνος Ολίβια… Και για πάντα!» έγραψε στην περιγραφή. Στα στιγμιότυπα είδαμε την Ολίβια με τον Ίαν Στρατή, με την αδερφή της Μαίρης Συνατσάκη, Αλίκη, και φυσικά με την ίδια τη Μαίρη Συνατσάκη. Το κάθε ένα έχει διάρκεια μόλις λίγα δευτερόλεπτα και είναι όλα ένα κι ένα.

https://www.instagram.com/reel/C0e1Tierc7p/

Οι ευχές όπως ήταν αναμενόμενο «έπεσαν βροχή» και η Μαίρη Συνατσάκη ευχαρίστησε τους ακολούθους της με μία νέα ανάρτηση, Αυτή τη φορά δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ίδια, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και την μικρή Ολίβια αγκαλιά. Να σας θυμίσουμε ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα είναι η νονά της Ολίβιας και όπως έχει φανεί πολλές φορές από τις αναρτήσεις της, της έχει μεγάλη αδυναμία. Για την επιλογή του ονόματος, η Μαίρη Συνατσάκη είχε πει:

«Η Ολίβια μας. Το Ολιβιάκι μας. Η Λίβι. Η Κουκλίβια (όπως την φωνάζει η νονά της η @dorettapapadimitriou_official ) Προέρχεται από το λατινικό oliva "ελιά". Η ελίτσα μας. Αλλά και τη λέξη όλβος που σημαίνει "ευδαιμονία, ευμάρια, πλούτος, ευτυχία, μακαριότητα". Όλα αυτά να έχεις και να εκπέμπεις με την ύπαρξη σου πιτσίνι μου».

sunatsaki-moro-doretta.jpg

Εκτός από την παραπάνω φωτογραφία η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε και την πρώτη τούρτα της κόρης της η οποία ήταν λευκή, με ένα διακοσμητικό ουράνιο τόξο στο πάνω μέρος και μικρές βούλες από ζαχαρόπαστα σε όλα τα χρώματα.

sunatsaki-moro-doretta-2.jpg

«Οι ευχές σας, τα μηνύματα σας, ο τρόπος που συνεχίζετε να δημιουργείτε όλοι σας ένα πέπλο τρυφερότητας σαν προστασία για την μικρουλένια μας… το ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη αλλά, σας ευχαριστώ!» έγραψε στη λεζάντα.

Ένα νέο στιγμιότυπο με την κόρη της μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Μαίρη Συνατσάκη και χθες. Η επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκε στους followers της ότι είχε ξεχάσει να κάνει την κλήρωση για ένα έναν διαγωνισμό με παπούτσια, μέχρι που είδε αυτό.

sunatsaki-mairi-(3).jpg

Τη μικρή Ολίβια έχει κάνει το δωμάτιο άνω-κάτω με τα παπούτσια της μαμάς της και όπως θα δείτε κάθεται σε μία γωνιά και συνεχίζει το παιχνίδι απτόητη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved