Όλοι πήραν δώρο εκτός από τη μαμά - Το βίντεο που έγινε viral

Οι κάλτσες της οικογένειάς της ήταν γεμάτες μα η δικιά της... άδεια!

Μαργαρίτα Νικολάου
Όλοι πήραν δώρο εκτός από τη μαμά - Το βίντεο που έγινε viral

instagram @whataboutaub

Μια μαμά πέντε παιδιών πρόσφατα μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok δείχνοντας την άδεια χριστουγεννιάτικη κάλτσα της.

Η Aubree, ανέφερε ότι ήθελε να στείλει ένα μήνυμα στους άλλους γονείς και ειδικά τους συζύγους ότι θα πρέπει να δείξουν με κάποιο τρόπο στις συζύγους τους ότι νοιάζονται για εκείνες.

Tο μόλις 30 δευτερόλεπτα βιντεάκι, που απαθανατίστηκε από τον ίδιο τον σύζυγό της, Josh, έγινε μέσα σε μια νύχτα viral μαζεύοντας πάνω από 12 εκατομμύρια views και πάνω από 30.000 σχόλια (και αυξάνονται μέρα με τη μέρα).

«Το δημοσίευσα γιατί σκέφτηκα "Πρέπει να είναι κάτι σύνηθες". Ξέρω ότι μαμάδες που γεμίζουν τις ίδιες τους τις κάλτσες ή που τις αφήνουν άδειες», ανέφερε η Aubree στο Good Morning America.

«Ο λόγος που δημοσίευσα αυτό το βίντεο ήταν γιατί πολλές μαμάδες δεν βρίσκουν ούτε ένα δώρο. Γεμίστε την κάλτσα της με μερικές λιχουδιές. Απλά για να της δείξετε ότι νοιάζεστε για τη σύζυγό σας», πρόσθεσε.

Στο βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, ο σύζυγός της ακούγεται να λέει ότι και οι 5 κόρες τους, Trendy, 11, Zaylee, 9, Sunny, 7, Truly, 5, Journey, 1 – και ο μικρότερος αδελφός τους, Golden, βρήκαν τις κάλτσες τους γεμάτες με λιχουδιές, αλλά η κάλτσα της συζύγου του ήταν άδεια.

«Ξαφνικά είδα την άδεια κάλτσα επάνω στον καναπέ και σκέφτηκα "Θεέ μου, τι έκανα;"», ανέφερε ο Josh στο Good Morning America και συνέχισε, «Επειδή τα προηγούμενα 9 με 10 χρόνια δεν ήταν ποτέ τόσο άδεια η κάλτσας της και αυτό γιατί πάντα τη γέμιζε μόνη της. Και ξαφνικά σκέφτηκα ότι αυτό ήταν τόσο άσχημο. Με κάνει να νιώθω ότι φέρθηκα απαίσια. Φαίνεται ότι είμαι αδιάφορος. Έτσι έβγαλα την κάμερα!»

Αν και στο βίντεο η Aubree φαίνεται «στενοχωρημένη και μόνη», στην πραγματικότητα δεν την ενόχλησε που η κάλτσα της ήταν άδεια.

«Έμεινα ξύπνια μέχρι αργά, ώστε να γεμίσω τις κάλτσες όλων. Ήμουν κουρασμένη. Την επόμενη μέρα απλά απολάμβανα τη χαρά και τον ενθουσιασμό των παιδιών μου!».

Οι χρήστες στο διαδίκτυο συνεχίζουν να σχολιάζουν κάτω από μόλις λίγων δευτερολέπτων βίντεο με ποικίλες αντιδράσεις και παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο σχεδόν 12 χρόνια, λένε ότι δεν εκπλήσσονται που το βίντεό τους έγινε viral.

Το περιστατικό συνέβη πριν δύο χρόνια και έκτοτε ο Josh φροντίζει να γεμίζει την τεράστια χριστουγεννιάτικη κάλτσα της συζύγου του με πολλά δώρα.

https://www.instagram.com/reel/C0X-A_nr_Nf/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved