Gender reveal: Όλοι οι τρόποι που έγιναν viral το 2023

Αποκαλύψεις φύλου μωρού αστείες, πρωτότυπες αλλά και με απρόοπτα.

Gender reveal: Όλοι οι τρόποι που έγιναν viral το 2023
Bigstock

Τα πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού (gender reveal) είναι ιδιαίτερα δημοφιλή όπως και τα baby showers.

Πρόκειται για ένα πάρτι όπου το ζευγάρι και οι καλεσμένοι μαθαίνουν με έναν διασκεδαστικό ή πρωτότυπο τρόπο το φύλου του μωρού.

Κι αν αναρωτιέστε ποιος το διοργανώνει και πώς γίνεται οι μελλοντικοί γονείς να μη γνωρίζουν το φύλο, η διαδικασία έχει ως εξής (στις περισσότερες των περιπτώσεων): το ζευγάρι ενημερώνει τον γιατρό για το αν θέλει να μάθει το φύλο του μωρού ή αν επιθυμεί να δοθεί το αποτέλεσμα σε κοντινό τους πρόσωπο (αδέλφια, φίλοι). Αυτοί συνήθως αναλαμβάνουν να βοηθήσουν και στη διοργάνωση του πάρτι.

Πώς ξεκίνησε το Gender reveal

Ως έθιμο ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Αυτό όμως που πιθανόν δεν γνωρίζουν πολύ, είναι πώς η Τζίνα Καρνουνίτσις, ομογενής από το Σικάγο ήταν η πρώτη που διοργάνωσε ένα τέτοιο πάρτι αποκαλύπτοντας το φύλου του μωρού της κόβοντας μια τούρτα με ροζ γλάσο. Μοιράστηκε το γεγονός στο blog της και η ανάρτησή της έγινε viral.

Σύντομα, τα πάρτι αποκάλυψης φύλου έγιναν τάση που συνεχίζεται ως τις μέρες μας. Και φυσικά δεν λείπουν οι υπερβολές που έχουν οδηγήσει ακόμα και σε θάνατο! Ενδεικτικά, μόνο, αναφέρουμε την πυρκαγιά 47.000 στρεμμάτων στην Αριζόνα που προκλήθηκε από gender reveal party αλλά και τον θάνατο από εκρηκτικά γυναίκας που θα γινόταν γιαγιά αλλά δεν πρόλαβε.

Gender reveal που έγιναν viral

Η αποκάλυψη φύλου του μωρού πάντως για τους περισσότερους είναι μια ευκαιρία για ένα πρωτότυπο πάρτι που συνήθως το αναρτούν και στα social media. Ορισμένα είναι τόσο αστεία, απρόσμενα, απολαυστικά που γίνονται viral. Aς δούμε ποια ξεχώρισαν μέσα στο 2023.

Αποκάλυψη φίλου σε …μπριζόλα

Η Bailey Hill και ο σύζυγός της Travis αποφάσισαν να μάθουν το φύλο του μωρού …τρώγοντας. Βγήκαν για φαγητό, έδωσαν τα αποτελέσματα του φύλου του μωρού τους στον σερβιτόρο και του ζήτησαν να τους φέρει μπριζόλα αν είναι αγόρι και αστακός αν είναι κορίτσι. Δείτε τι τους έφερε ο σερβιτόρος στο βίντεο που ακολουθεί:

Μπαμπάς ξεσήκωσε το εστιατόριο

Ο Patrick Hartmann και η McKenna Hartmann δεν έκαναν πάρτι για να μάθουν το φύλο του δεύτερου παιδιού τους. Πήγαν σε εστιατόριο κι έκοψαν μια τεράστια τούρτα. Ο πιο ανυπόμονος ήταν ο μπαμπάς που αδημονούσε να μάθει αν η επιθυμία για ένα γιο θα γίνονταν πραγματικότητα. Κι όταν είδε το πολυπόθητο μπλε, σηκώθηκε όρθιος κι άρχισε να φωνάζει γεμάτος ενθουσιασμό με τους υπόλοιπους πελάτες να τον κοιτάζουν άλλοι έκπληκτοι κι άλλοι με απορία.

https://www.instagram.com/reel/CvOlJMxMAUy/

Τα cupcakes έκαναν …ζημιά

Μια οικογένεια από το Μίσιγκαν έγινε viral μετά από μια γιορτή αποκάλυψης φύλου όχι όμως για τον προφανή λόγο. Η Peg και ο Nick Theobald, δημοσίευσαν ένα βίντεο με τους γιους τους, Adler και Everson στο οποίο δοκιμάζουν λευκά cupcakes για να μάθουν το φύλο του νέου μέλους της οικογένειάς τους. Όταν βλέπουν ότι θα είναι κορίτσι, η μαμά ξεσπά σε κλάματα και οι υπόλοιποι σε επευφημίες. Πάνω στη χαρά τους όμως δεν παίρνουν είδηση ότι ο ένας τους γιος δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Τελικά, η μαμά συνειδητοποιεί ότι το παιδί της δεν κάνει πλάκα και σπεύδει προς το μέρος του να το βοηθήσει…

Η γιαγιά …τρελάθηκε

Σε αυτή την αποκάλυψη φύλου η επική αντίδραση δεν ήταν του ζευγαριού αλλά της γιαγιάς. Συγγενείς και φίλοι είναι στον κήπο περιμένοντας να μάθουν από τους μελλοντικούς γονείς το φύλο του μωρού. Η πιο ενθουσιασμένη είναι η γιαγιά …Μόλις βλέπει το δεύτερο μπαλόνι αρχίζει να χορεύει, στο δε τρίτο δείχνει να μην πιστεύει ότι θα γίνει γιαγιά τριδύμων. Αξίζει να δείτε το βίντεο όταν αποκαλύπτεται ότι τα τρίδυμα - χωρίς εξωσωματική – είναι αγόρια!

Η πτώση της γιαγιάς έγινε viral

Άλλο ένα βίντεο έγινε viral όχι όμως για τον τρόπο αποκάλυψης φύλου αλλά για το περιστατικό που συνέβη με τη γιαγιά. Η μέλλουσα μαμά κρατάει το χέρι της 84χρονης αλλά όταν αρχίζουν να σκάνε τα poppers από τον ενθουσιασμό της, τρέχει να αγκαλιάσει τον άνδρα της. Ένας από τους παρευρισκόμενους σπρώχνει κατά λάθος την γιαγιά κι εκείνη πέφτει κάτω με δύναμη. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε…

Η αποκάλυψη …πέταξε στον ουρανό

Η αποκάλυψη φύλου μωρού ενός ζευγαριού από την Βιρτζίνια έγινε viral όταν η 4χρονη κόρη του έκοψε κατά λάθος το κορδόνι του μπαλονιού αντί να το σκάσει. Το μπαλόνι βρέθηκε στον ουρανό και το κοριτσάκι ξέσπασε σε κλάματα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved