Μαίρη Συνατσάκη: Η Ολίβια πήρε το κινητό της - Οι φωτογραφίες που τράβηξε

Νέα στιγμιότυπα με την κόρη της μοιράστηκε μέσω Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: Η Ολίβια πήρε το κινητό της - Οι φωτογραφίες που τράβηξε

Η Μαίρη Συνατσάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της δέκα μήνες πριν. Η Ολίβια έχει αλλάξει τη ζωή της, την καθημερινότητά της, την ίδια και όλο αυτό το διάστημα μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μοιράζεται με τους ακολούθους της σκέψεις και εμπειρίες για τη μητρότητα.

https://www.instagram.com/reel/Cr8IMHgA6WG/

Τον Αύγουστο, ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής, είχε γράψει σε ανάρτησή της:

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι” μαζί με όποια άλλη “καψερή” εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα».

mairi-sunatsaki-(4).jpg

Η παραπάνω ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη αποτυπώνει τον αυθορμητισμό και την ετυμολογία της. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της είναι το χιούμορ το οποίο επίσης φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις και τα βίντεο που αναρτάς το Instagram.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες η επιχειρηματίας δημοσίευσε φωτογραφίες με τα πατουσάκια της Ολίβιας γράφοντας:

«Πες μου ότι πήρε το κινητό μου η Ολίβια, χωρίς να μου πεις ότι πήρε το κινητό μου η Ολίβια.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved