Μαίρη Συνατσάκη: Τακτοποιεί το δωμάτιο της κόρης της

«Οπλοπολυβόλο» τη χαρακτήρισε η νονά της Ολίβιας, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μαίρη Συνατσάκη: Τακτοποιεί το δωμάτιο της κόρης της

H Mαίρη Συνατσάκη με την κόρη της Ολίβια.

Από την ημέρα που έγινε μαμά, οι προτεραιότητες της Μαίρης Συνατσάκη άλλαξαν. Τα πάντα πλέον περιστρέφονται γύρω από την Ολίβια.

Και είναι κάτι που απολαμβάνει με όλο της το είναι.

https://www.instagram.com/p/Cvjw9hbr1LR/

Είχε γράψει μάλιστα χαρακτηριστικά σε ένα πρόσφατο ποστ που έκανε:«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα».

https://www.instagram.com/p/Cv-ULhkLBB9/

Το «οπλοπολυβόλο» Μαίρη Συνατσάκη

Η επιχειρηματίας προσπαθεί να συνδυάσει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά με τη φροντίδα της κόρης της. Της μαγειρεύει, συμμαζεύει το δωμάτιό της, καθαρίζει. Ο,τι κάνουν οι περισσότερες μαμάδες, δηλαδή.

Χθες, την επισκέφτηκε η καλή της φίλη και νονά της κόρης της, Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία και τη βιντεοσκόπησε καθώς τακτοποιούσε το παιδικό δωμάτιο.

Μέσα σε λίγα λεπτά η Μαίρη Συνατσάκη είχε βάλει τα πάντα στη θέση τους.

«Οπλοπολυβόλο» τη χαρακτήρισε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved