Μαίρη Συνατσάκη: Βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και αυτό είναι το μυστικό της

Η Μαίρη Συνατσάκη με μία χιουμοριστική ανάρτηση αποκάλυψε πώς βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της ως νέα μαμά.

Μαίρη Συνατσάκη: Βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και αυτό είναι το μυστικό της

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ενεργή στο Instagram και μέσα από το προφίλ της μοιράζεται καθημερινά με τους ακολουθους της σκέψεις, εμπειρίες, συμβουλές. Τον περασμένο Δεκέμβρη γεννήθηκε η κόρη της, Ολίβια, και από τότε είναι αυτοκόλλητες. Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, όπως και κάθε άλλης νέας μαμάς και συχνά η επιχειρηματίας και influencer περιγράφει μέσα από τις αναρτήσεις της την προσαρμογή στη νέα αυτή πραγματικότητα.

mairi-sunatsaki-(4).jpg

Στις 15 Αυγούστου, με αφορμή την ονομαστική της γιορτή, έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram η οποία έγινε και viral συγκεντρώνοντας πάνω από 118 χιλιάδες likes.

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα “έτσι” μαζί με όποια άλλη "καψερή" εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα» έγραψε.

mairi-sunatsaki-kori.jpg

Για το νέο ρόλο της μαμάς έχει μιλήσει η Μαίρη Συνατσάκη και σε παλιότερες αναρτήσεις της. Όταν η Ολίβια έγινε 5 μηνών, είχε γράψει μεταξύ άλλων στο Instagram:

«Θέλω να την αφήσω 2 ώρες να κάνω κάτι για εμένα και αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό το "κάτι για εμένα" που θα με ευχαριστούσε τώρα... Είδα όμως κάπου στο ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Και εμείς... θα ξαναβρούμε το "ροζ" μας».

Έκτοτε έχουν περάσει άλλοι τρείς μήνες. Η Ολίβια είναι πιο μεγάλη, σε μία ηλικία που κοιμάται λιγότερο από ότι πριν και που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο όλο. Και η Μαίρη Συνατσάκη, όμως, έχει τρεις παραπάνω μήνες ως μαμά. Σε ανάρτησή της χθες, αποκάλυψε με χιούμορ ότι επιτέλους βρήκε τον τρόπο να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της. Ποιος είναι αυτός; Να ξυπνάει από τις 5 το πρωί.

mairi-sunatsaki-kori-mitrotita.jpg

Μήπως ταυτίζεστε;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved