Milla Jovovich: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η όμορφη οικογένειά της

Η ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για την οικογένειά της.

Milla Jovovich: Τα τρυφερά λόγια για τον σύζυγό της και η όμορφη οικογένειά της

Η Milla Jovovich με τον σύζυγό της και τις τρεις κόρες τους,

Instagram / millajovovich

Η Milla Jovovich στα 47 της χρόνια είναι μια επιτυχημένη ηθοποιός αλλά και μια ευτυχισμένη μαμά τριών παιδιών.

Mε τον σύζυγό της, σκηνοθέτη Paul W.S. Anderson, απέκτησαν τρεις κόρες: την Ever Gabo, 15 ετών, την Dashiel Edan, 8, και την Osian Lark Elliot, 3 ετών.

https://www.instagram.com/p/Cm2JD25IGz7/

Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, ακολουθεί τα βήματα των γονιών της και κάνει καριέρα στη βιομηχανία του θεάματος. Συγκεκριμένα, έχει συμμετάσχει σε καμπάνιες γνωστών οίκων κι έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο των περιοδικών Mini V και Re-Edition. Επίσης, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία της Disney, Peter Pan & Wendy.

Η περήφανη μαμά μοιράζεται συχνά φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram και εκφράζει δημόσια την αγάπη της γι΄αυτά.

https://www.instagram.com/p/Clbx0kMIoHq/

Όμως ο θαυμασμός είναι επίσης αμοιβαίος. Στα γενέθλια της Jovovich τον Δεκέμβριο του 2022, η Ever έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CkgRzDnrCVP/

«Χρόνια πολλά μαμά! Κυρίες και κύριοι κοιτάξτε την πιο απίστευτη γυναίκα που έχω γνωρίσει ποτέ. Ένας κυριολεκτικός σούπερ ήρωας. Σε αγαπώ μαμά, ό,τι είμαι σήμερα οφείλεται σε σένα. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον πιο αφοσιωμένο στην οικογένειά του από τη μαμά μου ❤️ Σ 'αγαπώ!!! 😭🥳❤» ήταν το μηνυμα της πρωτότοκης κόρης της.

Η επέτειος γάμου και οι ευχές στον σύζυγό της

Τον Αύγουστο του 2023 το ζευγάρι γιόρτασε την 14η επέτειο γάμου και η Milla Jovovich έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη στον σύζυγό της:

«Χρόνια πολλά στον απίστευτο σύζυγό μου! Κάνεις τα πάντα καλύτερα, μου διώχνεις το άγχος, είσαι πάντα εκεί για μένα και τα κορίτσια μας και είσαι ο πιο υπέροχος και πιο σέξι άντρας εν ζωή! Σε αγαπώ πολύ Paul!! Στα περισσότερα και ακόμα πιο όμορφα και συναρπαστικά χρόνια σύζυγέ μου».

https://www.instagram.com/p/CwQzFxEy52Y/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved