Η κόρη γνωστής ηθοποιού έγινε ενός έτους - Δείτε φώτο από τα γενέθλιά της

Η μικρούλα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

Η κόρη γνωστής ηθοποιού έγινε ενός έτους - Δείτε φώτο από τα γενέθλιά της

Πέρασε ένας χρόνος από τη γέννηση του τρίτου παιδιού της και η διάσημη ηθοποιός δεν μπορεί να το πιστέψει.

Η κόρη της ήρθε στον κόσμο στις 2 Φεβρουαρίου και πριν μερικές μέρες γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια. Η ευτυχισμένη μαμά δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες από το οικογενειακό…πάρτι καθώς και το εξής μήνυμα:

kori milla jovovich

«Ευτυχισμένα πρώτα γενέθλια μικρή μου Osian !! H Osi έκανε αυτή τη δύσκολη και τρελή χρονιά τόσο φωτεινή και γεμάτη αγάπη! Είναι το πιο στοργικό, χαρούμενο, ξεκαρδιστικό, γλυκό μωρό και καταφέρνει πάντα να χαμογελάμε.. Έχει επίσης ένα χαμόγελο για όλους γύρω της, είτε πρόκειται για οικογένεια, φίλους ή ξένους. Την αγαπάμε τόσο πολύ και είμαι τόσο ευγνώμων που την έχουμε στη ζωή μας! Χρόνια πολλά μικρή μου κυρία. Η οικογένειά σου σε λατρεύει !!», έγραψε μεταξύ άλλων η Milla Jovovich στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως έχει πει «είναι υπέροχο να είσαι μητέρα. Κατά την άποψή μου δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτό» και αν κρίνουμε από τις αναρτήσεις της, σίγουρα είναι από τις γυναίκες που απολαμβάνουν τη μητρότητα.

Η διάσημη ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον Paul W.S. Anderson από το 2009 και μαζί έχουν αποκτήσει τις τρεις κόρες, την Ever Gabo, την Dashiel Edan και την Osian Lark Elliot.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε στιγμές από τα γενέθλια της τρίτης κόρης της ηθοποιού μαζί με τις αδελφές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved