Milla Jovovich: Αυτή είναι η φωτογραφία των παιδιών της που ξετρέλανε το διαδίκτυο!

Η Milla Jovovich είναι μία από τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου και το όνομά της έχει συνδεθεί με τις μεγαλύτερες καμπάνιες ρούχων κι αρωμάτων.

Milla Jovovich: Αυτή είναι η φωτογραφία των παιδιών της που ξετρέλανε το διαδίκτυο!

Εκτός από μια όμορφη γυναίκα όμως, είναι και μαμά. Έχει δύο αξιολάτρευτες και πανέμορφες κορούλες, νιώθει περήφανη για αυτές και δημοσιεύει τακτικά φωτογραφίες τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα, η διάσημη ηθοποιός, δημοσίευσε μία φωτογραφία των κοριτσιών της και τρέλανε στην κυριολεξία το διαδίκτυο. Είναι ίσως από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει μέχρι στιγμής και πολλοί από τους φίλους της σχολίασαν ότι αποτυπώνει απόλυτα το δεσμό που μπορεί να έχουν δύο αδέρφια.

daughter

«Πασχαλινή Κυριακάτικη ευτυχία. Είχαμε την ωραιότερη μέρα της ζωής μας. Ψάξαμε όλο το σπίτι για πασχαλινά αβγά. Σε ευχαριστώ πολύ mariagraziabruna για αυτή την υπέροχη φωτογραφία με τα κορίτσια μου στην πισίνα!», σχολίασε η χαρούμενη μανούλα!

Η Milla Jovovich είναι παντρεμένη από το 2009 με τον Paul Anderson. Φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόσο με φωτογραφίες από την επαγγελματική της ζωή όσο και με φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή με τα παιδιά και τον σύζυγό της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved