Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της κοιμήθηκε αγκαλιά με τον Τίμο για πρώτη φορά

Η τρυφερή φωτογραφία με την Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της κοιμήθηκε αγκαλιά με τον Τίμο για πρώτη φορά

Και ενώ όλα τα site ασχολήθηκαν με την τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη - που ομολογουμένως είναι αρκετά τρυφερή, εμείς θα σταθούμε στη σχέση που μπορεί να αναπτύξει ένα μωρό με τα κατοικίδια της οικογένειας και δη τα γατάκια.

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε το Σάββατο μια φωτογραφία της κόρης της Ολίβιας, δείχνοντάς τη να κοιμάται αγκαλιά με τον Τίμο, τον γάτο της οικογένειας. Ορόσημο βλέπετε για την περήφανη μαμά αφού 8 μήνες μετά τον ερχομό της κόρης της στο σπίτι συνέβη για πρώτη φορά αυτό.

olivia-kai-timos-sinatsaki-mairi.jpg

«8 μήνες Ολίβια και για πάντα 🤍 και σήμερα για πρώτη φορά έγινε αυτό. Σου λέει και ο Τίμος, τοοοσο καιρό εδώ τούτο το περίεργο μικρό, μάλλον θα μείνει μαζί μας τελικά. Θα πάω για κουταλάκι. Τι α κανς να κάτσεις να μαλώεις; 8 μήνες Ολίβια. Δεν ήξερα πώς είναι να σου λείπει κάποιος όταν απλά κοιμάται», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της.

Όπως ήταν φυσικό τα likes και τα σχόλια έπεσαν στην κυριολεξία βροχή 🌧️.

Έβερεστ + Μύξα + Τίμος + Ολίβια = BFFE

sinatsaki-foto.jpg

Η Μύξα, ο Τίμος και ο μικρότερος, Έβερεστ ήταν τα πρώτα «παιδιά» της Μαίρης Συνατσάκη. Βλέπετε λατρεύει τα ζώα και περισσότερα τις γάτες. Έρωτας και αδυναμία που την οδήγησαν να αποκτήσει αυτά τα τρία πανέμορφα γατιά.

https://www.instagram.com/p/Ce6kAG4rwPH/

Τους είχε κοντά της στην πριν και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν τους αποχωρίστηκε ποτέ και τώρα μαθαίνουν όλοι μαζί να ζουν αρμονικά.

https://www.instagram.com/p/Cja5L4ArS0Y/

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Έβερεστ βέβαια, όπως η ίδια σχολίασε ακόμη δεν μπορεί να αποδεχτεί το γεγονός ότι δεν είναι αυτός πια (βλέπετε μέχρι να έρθει η Ολίβια ήταν ο πιο μικρός στην οικογένεια) το μωρό.

sinatsaki-everest.jpg

Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Ολίβιας

Αυτή η φωτογραφία όμως, με τον Τίμο στο πλευρό της δεν ήταν η μόνη που έχουμε δει με τη μικρή Ολίβια τούτο το καλοκαίρι. Η μαμά, Μαίρη δημοσίευσε και άλλες καλοκαιρινές φωτογραφίες της μικρούλας δείχνοντάς μας μερικές από τις στιγμές που ζει μαζί της.

Απολαύστε τις και εσείς παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved