Ορφέας Αυγουστίδης: Με τον γιο του στις Κυκλάδες - Η φωτογραφία σαν καρτ ποστάλ

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ορφέας Αυγουστίδης: Με τον γιο του στις Κυκλάδες - Η φωτογραφία σαν καρτ ποστάλ

Ο Ορφέας Αυγουστίδης όλα τα χρόνια της πορείας του κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μόνη εξαίρεση οι φορές που έχει μιλήσει για την οικογένειά του σε συνεντεύξεις του και οι λίγες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει με τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά, και τον γιο του, Αχιλλέα.

augoustidis-georgia-krassa.jpg

Ένα νέο στιγμιότυπο με το αγοράκι δημοσίευσε χθες ο ηθοποιός. Ο Ορφέας Αυγουστίδης κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του στις Κυκλάδες.

Μπαμπάς και γιος περπατάνε δίπλα στη θάλασσα σε ένα μικρό λιμανάκι και ο φακός τους απαθανατίζει. Ο ήλιος, τα χρώματα της θάλασσας και του ουρανού, κάνουν τη φωτογραφία να θυμίζει καρτ ποστάλ. Όσο για το σχόλιο του ηθοποιού έγραψε:

«Our own moonwalk» ενώ μέσα από τα hashtags στην ανάρτησή του αποκάλυψε και ότι βρίσκονται σε κάποιο νησί των Κυκλάδων.

orfeas-augoustidis-gios-thalassa.jpg

«Μπαμπάς σίγουρα δεν είναι μόνο ο χαμάλης και ο κουβαλητής, μπαμπάς είναι όλα»

Σε συνέντευξή του στο Mothersblog.gr με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα έναν χρόνο πριν, ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε μιλήσει για τον νέο αυτό ρόλο στη ζωή του. Για την πατρότητα είχε πει:

«Ωωω, τίποτα τόσο απλό. Σίγουρα, δεν είναι μόνο ο χαμάλης και ο κουβαλητής. Έχουμε στα χέρια μας την ευτυχία και πραγματικά έχει να κάνει με τον κάθε μπαμπά το πόσο θα συμμετέχει σε όλη αυτή τη διαδικασία. Δεν είναι δουλειά της μάνας μόνο. Είναι δουλειά και τον δύο γονέων. Μπαμπάς είναι όλα. Μπαμπάς θα μπορούσε να είναι ό,τι ακριβώς προσφέρει και η μαμά από ένα σημείο και μετά. Δεν είναι μόνο αυτός που κουβαλάει τα κουβαδάκια στην παραλία. Δεν ήταν έτσι για μένα ο πατέρας μου και δεν θέλω να είμαι έτσι ούτε κι εγώ για τον γιο μου.»

orfeas-aygoustidis-gios-axilleas.jpg

Ορφέας Αυγουστίδης, Αχιλλέας

Για την προσαρμογή του στον ρόλο του μπαμπά είχε πει:

«Όχι, να σου πω την αλήθεια το αγκαλιάσαμε πάρα πολύ. Ήταν επιθυμία μας, ήμασταν προετοιμασμένοι. Εντάξει, δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να είσαι ακριβώς προετοιμασμένος, αλλά θα τολμήσω να πω ότι το αγκαλιάσαμε όλο αυτό. Οι όποιες δυσκολίες ήταν πολύ ξεκάθαρο ότι ξεπερνιούνται γιατί ήταν θέμα συνήθειας σε αυτούς τους καινούριους ρυθμούς και σε αυτές τις απαιτήσεις, εννοώ σε σχέση με τις ρουτίνες που λένε όλοι ότι τον πρώτο καιρό είναι ακατόρθωτες. Ο ύπνος, το φαγητό, η προσοχή, η προσήλωση, ξέρεις, όλο αυτό το να είσαι 24 ώρες το 24ωρο με ένα πλάσμα.»

https://www.instagram.com/p/ChmOJiWLwKm/

Να σας θυμίσουμε ότι ο Αχιλλέας γεννήθηκε τον Απρίλη του 2021. Έναν χρόνο περίπου μετά τον Ιούνη του 2022 ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έκαναν τη βάφτιση του γιου τους.

https://www.instagram.com/p/Ce4HJXQr1nj/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved