Βίκυ Καγιά: Ο γιος της έγινε πέντε ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες του

Νέες αδημοσίευστες φωτογραφίες με τον μικρό Κάρολο δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά.

Βίκυ Καγιά: Ο γιος της έγινε πέντε ετών και δημοσίευσε υπέροχες φωτογραφίες του

Τα πέμπτα γενέθλιά του γιόρτασε ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Κάρολος. Η Βίκυ Καγιά ευχήθηκε και διαδικτυακά στον γιο της δημοσιεύοντας μία σειρά από αδημοσίευτες φωτογραφίες του στο Instagram.

«Χαρούμενα πέμπτα γενέθλια στον ήρεμο operator μας, Κάρολο Ηλία! Καλέ, cool, που αγαπάς τους γύρω σου, αστείε, έξυπνε μικρές μας άντρα σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούμε να πούμε με λόγια» έγραψε στην ανάρτησή της.

Βίκυ Καγιά: Καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της

Και η φετινή τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για την Βίκυ Καγιά η οποία επέστρεψε στην παρουσίαση του GNTM, ενώ για ακόμα μία χρονιά συνεχίζει την παρουσίαση του Shopping Star.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν μοιράζεται συχνά πιο προσωπικές της φωτογραφίες στα Social Media και στις λίγες φορές που το κάνει δείχνει απλές καθημερινές στιγμές με την Μπιάνκα και τον Κάρολο, όπως τότε που δημοσίευσε φωτογραφίες από το μάθημα χορού.

kagia-paidia04.jpg

Περισσότερες είναι οι αναρτήσεις με τα παιδιά της εν μέσω καλοκαιριού. Παρακάτω ένα στιγμιότυπο με τα δύο αδέρφια που κρατιούνται χέρι-χέρι σε βάφτιση στις Σπέτσες.

vicky-kagia-paidia.jpg

Άλλη στιγμή του καλοκαιριού, αυτή με την Βίκυ Καγιά και την Μπιάνκα μέσα στη θάλασσα.

vicky-kagia-paidia3.jpg

Για τη μητρότητα είχε μιλήσει σε συνέντευξή της δύο χρόνια πριν στο κυπριακό περιοδικό Omikron και είχε πει:

«Πολύ… Οι αγάπες μου! Έγινα άλλος άνθρωπος, έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή μου – ο τρόπος που αισθάνομαι, λειτουργώ και ονειρεύομαι. Σίγουρα είναι κουραστικό να είσαι μητέρα και να έχεις καριέρα, αλλά είναι τόσο μεγάλες οι χαρές που παίρνεις από τα παιδιά και τη μαγεία τους, που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνα.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved